Til toppen

LEGO Ninjago

Sorter etter: Navn (a > å)

LEGO 70665 SAMURAIROBOTEN

Samarbeid med Nya – forkledd som Samurai X – og manøvrer LEGO® NINJAGO® Legacy 70665 Samurairoboten til kamp mot Kruncha og Nuckal. Samurairoboten har en svært bevegelig kropp, minifigur-cockpit som kan åpnes, to knotteskytere, bevegelige armer og bein, en stor katana og en dobbelkatana. Dette LEGO NINJAGO settet inneholder også tre minifigurer med tøffe våpen for enda heftigere samuraikamp-lek, hvor du kan gjenskape klassiske scener fra TV-serien NINJAGO Masters of Spinjitzu. Alder 7+.
5702016367355

LEGO 70666 DEN GYLNE DRAGEN

Gjenskap det episke sluttoppgjøret mellom den gylne ninjaen Lloyd og Overlord med settet LEGO® NINJAGO® Legacy 70666 Den gylne dragen. Dragen har minifigursal, munn som kan åpnes og inneholder en skjult knotteskyter, samt bevegelige bein, vinger og hale. Denne tøffe ninjaleken for barn inneholder tre LEGO NINJAGO minifigurer med våpen for heftig rollespillaction, hvor du gjenskaper klassiske scener fra TV-serien NINJAGO Masters of Spinjitzu. Alder 7+.
5702016367362

LEGO 70667 KAIS KNIVRACER OG ZANES SNØSC

Dra til kamp med settet LEGO® NINJAGO® Legacy 70667 Kais knivracer og Zanes snøscooter for å ta tilbake det stjålne ildsverdet fra slangene. Ildens ninja Kai har en motorsykkel med digre dekk og kniver som kan foldes ut, mens Zanes snøscooter har to knotteskytere og Zanes gylne våpen – iskastestjernene. Disse NINJAGO ninjakjøretøyene leveres sammen med et byggbart dynamitt-bakholdsangrep, et ekstra gyllent samlervåpen – ildsverdet – med klossebygd stativ samt en Spinjitzu-kampplattform. Ninjaleken inneholder også fire minifigurer som er perfekte for rollespill og nytolkning av klassiske ninjaslag fra sesong 1 av TV-serien NINJAGO Masters of Spinjitzu. Alder 8+.
5702016367478

LEGO 70668 JAYS STORMJAGER

Bli med ninjakriger Nya i kampen mot serpentinerslangene, og ta tilbake Jays lyn-nunchucker med settet LEGO® NINJAGO® Legacy 70668 Jays stormjager. Den byggbare ninjajageren har en minifigur-cockpit som kan åpnes, fjærbelastede skytere, klinger og vinger som kan foldes ut. Denne actionfylte ninjaleken inneholder et gyllent samlervåpen – lyn-nunchuckene – og en byggbar serpentinersokkel, fire våpenutstyrte minifigurer for rollespilling og nytolkning av klassiske actionscener fra TV-serien NINJAGO Masters of Spinjitzu. Alder 9+.
5702016367485

LEGO 70671 LLOYDS REISE

Med denne actionfylte ninjaleken for jenter og gutter kan barn iscenesette episke iskamper mellom snøstormkrigeren og Lloyd med ulven sin. LEGO® NINJAGO® 70671 Lloyds reise inneholder snøstormkrigerens festning med armbrøst og en byggbar isholder for Lloyds gylne sverd. Fans NINJAGO TV-serien vil elske å rollespille kjente scener og lage sine egne fortellinger med de to LEGO NINJAGO minifigurene, en ulvefigur og tøffe ninjavåpen. Alder 6+.
5702016365481

LEGO 70672 COLES TERRENGMOTORSYKKEL

Gjør deg klar for heftig rollespill i en actionfylt kamp mot Pyrodreper med LEGO® NINJAGO® settet 70672 Coles terrengmotorsykkel for jenter og gutter. Motorsykkelen har et minifigursete, larveføtter foran og digert bakhjul med gullfargede felger samt to knotteskytere. Barn vil elske å gjenskape scener fra NINJAGO TV-serien og lage sine egne fortellinger med de tre LEGO NINJAGO minifigurene Cole, Kai og Pyrodreper samt diverse våpen. Gi LEGO byggere en fantastisk byggeopplevelse med InstructionsPLUS byggeinstruksjoner. De er nå tilgjengelige i LEGO Life appen for smarttelefoner og nettbrett. Med de brukervennlige og intuitive byggeinstruksjonene kan byggere zoome, rotere og visualisere modellen sin i en unik spøkelsesmodus mens de bygger. Instructions PLUS er et kjempefint byggeverktøy for yngre byggere, som hjelper dem i byggeprosessen og gir dem god mestringsfølelse. Alder 8+.
5702016365498

LEGO 70673 SHURIKOPTER

Med dette tøffe helikopteret kan barna rollespille som ninja-actionfigurer som slåss mot general Vex for å få tak i Den forbudte Spinjitzus skriftrull i NINJAGO® universet. LEGO® NINJAGO 70673 ShuriKopter inneholder en minifigurcockpit, landingshjul med to spinnende kastestjerne-kuttere, snurrende rotorer og en seksknotters mitraljøse på hver vinge. Barn vil elske å gjenskape scener fra NINJAGO TV-serien og rollespille egne fortellinger med ninjahelikopteret og de tre minifigurene med våpen og tilbehør, inkludert Jay FS’ tornadospinner. Gi LEGO byggere en fantastisk byggeopplevelse med dette LEGO NINJAGO settet og Instructions PLUS byggeinstruksjoner. De er nå tilgjengelige i LEGO Life appen for smarttelefoner og nettbrett. Med de brukervennlige og intuitive byggeinstruksjonene kan byggere zoome, rotere og visualisere modellen sin i en unik spøkelsesmodus mens de bygger. Instructions PLUS er et kjempefint byggeverktøy for yngre byggere, som hjelper dem i byggeprosessen og gir dem god mestringsfølelse. Alder 8+.
5702016365504

LEGO 70674 ILDTANN

Med dette LEGO® NINJAGO® settet kan du gi barna muligheten til å rollespille som ninja-actionfiguren Kai FS og slåss mot serpentinerheksen Aspheera og Ildtann for å få tak i Den forbudte Spinjitzus skriftrull. 70674 Ildtann settet inneholder en kobralignende slange, en minifigurtrone, en sveipende og klaprende hale med to knotteskytere og kjettingelementer som kan festes på minifigurer. Barn vil elske å gjenskape scener fra NINJAGO TV-serien og lage sine egne fortellinger med fire minifigurer, diverse våpen og tilbehørselementer, inkludert Kais tornadospinner og Den forbudte Spinjitzus skriftrull som tilhører Aspheera. Gi LEGO byggere en fantastisk byggeopplevelse med Instructions PLUS byggeinstruksjoner. De er nå tilgjengelige i LEGO Life appen for smarttelefoner og nettbrett. Med de brukervennlige og intuitive byggeinstruksjonene for dette LEGO settet kan byggere zoome, rotere og visualisere modellen sin i en unik spøkelsesmodus mens de bygger. Instructions PLUS er et kjempefint byggeverktøy for yngre byggere, som hjelper dem i byggeprosessen og gir dem god mestringsfølelse. Alder 8+.
5702016365511

LEGO 70675 KATANA 4X4

En tøff firehjulsdrevet lekebil samt ninja-actionfigurer gir barn muligheten til å rollespille episke kamper om Den forbudte Spinjitzus skriftrull. LEGO® NINJAGO® 70675 Katana 4x4 har minifigurcockpit som kan åpnes, skjult, roterende kastestjernekutter med rambukkfunksjon, to fjærbelastede skytere og et våpenlagerrom som kan åpnes. Barn vil elske å gjenskape scener fra NINJAGO TV-serien og lage sine egne fortellinger med fem minifigurer, diverse våpen og tilbehørselementer, inkludert Den forbudte Spinjitzus skriftrull med byggbart stativ samt Nya FS’ tornadospinner lansert i juni 2019. Gi LEGO byggere en fantastisk byggeopplevelse med dette LEGO NINJAGO settet og Instructions PLUS byggeinstruksjoner. De er nå tilgjengelige i LEGO Life appen for smarttelefoner og nettbrett. Med de brukervennlige og intuitive byggeinstruksjonene kan byggere zoome, rotere og visualisere modellen sin i en unik spøkelsesmodus mens de bygger. Instructions PLUS er et kjempefint byggeverktøy for yngre byggere, som hjelper dem i byggeprosessen og gir dem god mestringsfølelse. Alder 8+.
5702016365528

LEGO 70681 SPINJITZU-STORESLEM – LLOYD

Med LEGO® NINJAGO® 70681 Spinjitzu-storeslem – Lloyd settet er barn garantert masse spennende ninjaaction mens de lærer seg Spinjitzu-ferdigheter, slåss og konkurrerer mot hverandre. Dette morsomme lekesettet inneholder Lloyds tornadospinner som har plass til en minifigur, og som passer i den lettbygde utskyteren. Settet inneholder også tre ismål med et sverd og to edderkopper. Barn kan gjenskape ninjaenes tornadoeffekt som vist i NINJAGO TV-serien, lage egne utfordringer og slåss mot venner – det er uendelig mange muligheter. Denne LEGO NINJAGO spinnerleken inneholder en ny samlerminifigur av Lloyd FS fra juni 2019, med et «powered-up» hetteelement for kreativ rollespillek. Alder 7+.
5702016469004

LEGO 70682 SPINJITZU-STORESLEM – JAY

Med LEGO® NINJAGO® 70682 Spinjitzu-storeslem – Jay settet kan barn finpusse Spinjitzu-ninjaferdighetene sine. Dette actionfylte lekesettet inneholder Jays tornadospinner som har plass til en minifigur, og kan festes på den lettbygde spinnerutskyteren. Settet inneholder også en skyterbase med tre fjærbelastede raketter. Det passer like godt til alenelek som til sosial lek, hvor den ene ninjaen kan bruke utskyteren mens den andre sikter rakettene inn mot tornadospinneren. Med denne flotte leken kan barn gjenskape ninjatornadoeffekten fra NINJAGO TV-serien. De kan også lage egne utfordringer og arrangere kamper med vennene sine. Denne ninjaspinnerleken inneholder en ny samlerminifigur av Jay FS fra juni 2019, med et «powered-up» hetteelement for kreativ rollespillek. Alder 7+.
5702016469011

LEGO 70684 SPINJITZU-STORESLEM – KAI MOT

Med LEGO® NINJAGO® 70684 Spinjitzu-storeslem – Kai mot Samurai kan barn oppleve hurtigspinnende action i spennende elementoppgjør. Dette gøyale byggesettet inneholder tornadospinnerne til Kai FS og snøstorm-samuraien. Begge har plass til en minifigur og kan festes på en lettbygd spinnerutskyter. Settet inneholder også en byggbar pidestall med Den forbudte Spinjitzus skriftrull, og den kan brukes som skytemål i rollespillkamper. Lekesettet inneholder Kai FS' evige ild og ildkule samt snøstorm-samuraiens iskrystall og isskjold, som også kan sendes spinnende ut ved hjelp av utskyterne. Passer like godt til alenelek som sosial lek, og barn kan gjenskape ninjatornado-effekten fra NINJAGO TV-serien og lage egne Spinjitzu-storeslemkonkurranser. Denne actionfylte spinnertoppleken stimulerer til kreativ rollespill-lek med en samlerminifigur av Kai FS med «powered-up» hetteelement og en minifigur av snøstorm-samuraien. Alder 8+.
5702016469035