Til toppen

LEGO Ninjago

Sorter etter: Navn (a > å)

LEGO 70638 KATANA V11

Følg etter Luke Cunninghams motorsykkel i Kais fantastiske båt Katana V11. Luke suser av gårde langs kanalen, så gi gass for å få tak i ham. Sett boosterne i angrepsmodus, og avfyr de fjærbelastede skyterne. Hent deretter Kais katanaer, og gjør deg klar til nærkamp mot Garmadons bikersønn!
5702016108897

LEGO 70639 GATELØP MED SNAKE JAGUAR

Sett deg opp på Zanes superkule motorsykkel, og kjør om kapp med Mr. E sin fryktelige oni-motorsykkel. Aktiver knotteskyterne, og sikt mot skurken fra Garmadons sønner. Pass deg for oni-motorsykkelens roterende kniver og knotteskytere. Send ut dronen, og angrip fra luften. Du må komme deg til hevnens onimaske før Mr. E og hindre at han får kloa i demon-torsoen og 2 ekstra armer!
5702016108903

LEGO 70641 NINJA NIGHTCRAWLER

Bli med i kappløpet om å få tak i hatets onimaske med Lloyds Ninja Nightcrawler! Ta opp jakten på Ultra Violets steinbooster-sykkel i speedmodus. Bytt til angrepsmodus for å avfyre mitraljøsene automatisk! Hopp ut av cockpiten, og slå deg sammen med Nya for å overvinne skurken. Unngå Ultra Violets svingende klubbe, og ta masken!
5702016109818

LEGO 70671 LLOYDS REISE

Med denne actionfylte ninjaleken for jenter og gutter kan barn iscenesette episke iskamper mellom snøstormkrigeren og Lloyd med ulven sin. LEGO® NINJAGO® 70671 Lloyds reise inneholder snøstormkrigerens festning med armbrøst og en byggbar isholder for Lloyds gylne sverd. Fans NINJAGO TV-serien vil elske å rollespille kjente scener og lage sine egne fortellinger med de to LEGO NINJAGO minifigurene, en ulvefigur og tøffe ninjavåpen. Alder 6+.
5702016365481

LEGO 70672 COLES TERRENGMOTORSYKKEL

Gjør deg klar for heftig rollespill i en actionfylt kamp mot Pyrodreper med LEGO® NINJAGO® settet 70672 Coles terrengmotorsykkel for jenter og gutter. Motorsykkelen har et minifigursete, larveføtter foran og digert bakhjul med gullfargede felger samt to knotteskytere. Barn vil elske å gjenskape scener fra NINJAGO TV-serien og lage sine egne fortellinger med de tre LEGO NINJAGO minifigurene Cole, Kai og Pyrodreper samt diverse våpen. Gi LEGO byggere en fantastisk byggeopplevelse med InstructionsPLUS byggeinstruksjoner. De er nå tilgjengelige i LEGO Life appen for smarttelefoner og nettbrett. Med de brukervennlige og intuitive byggeinstruksjonene kan byggere zoome, rotere og visualisere modellen sin i en unik spøkelsesmodus mens de bygger. Instructions PLUS er et kjempefint byggeverktøy for yngre byggere, som hjelper dem i byggeprosessen og gir dem god mestringsfølelse. Alder 8+.
5702016365498

LEGO 70674 ILDTANN

Med dette LEGO® NINJAGO® settet kan du gi barna muligheten til å rollespille som ninja-actionfiguren Kai FS og slåss mot serpentinerheksen Aspheera og Ildtann for å få tak i Den forbudte Spinjitzus skriftrull. 70674 Ildtann settet inneholder en kobralignende slange, en minifigurtrone, en sveipende og klaprende hale med to knotteskytere og kjettingelementer som kan festes på minifigurer. Barn vil elske å gjenskape scener fra NINJAGO TV-serien og lage sine egne fortellinger med fire minifigurer, diverse våpen og tilbehørselementer, inkludert Kais tornadospinner og Den forbudte Spinjitzus skriftrull som tilhører Aspheera. Gi LEGO byggere en fantastisk byggeopplevelse med Instructions PLUS byggeinstruksjoner. De er nå tilgjengelige i LEGO Life appen for smarttelefoner og nettbrett. Med de brukervennlige og intuitive byggeinstruksjonene for dette LEGO settet kan byggere zoome, rotere og visualisere modellen sin i en unik spøkelsesmodus mens de bygger. Instructions PLUS er et kjempefint byggeverktøy for yngre byggere, som hjelper dem i byggeprosessen og gir dem god mestringsfølelse. Alder 8+.
5702016365511

LEGO 70675 KATANA 4X4

En tøff firehjulsdrevet lekebil samt ninja-actionfigurer gir barn muligheten til å rollespille episke kamper om Den forbudte Spinjitzus skriftrull. LEGO® NINJAGO® 70675 Katana 4x4 har minifigurcockpit som kan åpnes, skjult, roterende kastestjernekutter med rambukkfunksjon, to fjærbelastede skytere og et våpenlagerrom som kan åpnes. Barn vil elske å gjenskape scener fra NINJAGO TV-serien og lage sine egne fortellinger med fem minifigurer, diverse våpen og tilbehørselementer, inkludert Den forbudte Spinjitzus skriftrull med byggbart stativ samt Nya FS’ tornadospinner lansert i juni 2019. Gi LEGO byggere en fantastisk byggeopplevelse med dette LEGO NINJAGO settet og Instructions PLUS byggeinstruksjoner. De er nå tilgjengelige i LEGO Life appen for smarttelefoner og nettbrett. Med de brukervennlige og intuitive byggeinstruksjonene kan byggere zoome, rotere og visualisere modellen sin i en unik spøkelsesmodus mens de bygger. Instructions PLUS er et kjempefint byggeverktøy for yngre byggere, som hjelper dem i byggeprosessen og gir dem god mestringsfølelse. Alder 8+.
5702016365528

LEGO 70681 SPINJITZU-STORESLEM – LLOYD

Med LEGO® NINJAGO® 70681 Spinjitzu-storeslem – Lloyd settet er barn garantert masse spennende ninjaaction mens de lærer seg Spinjitzu-ferdigheter, slåss og konkurrerer mot hverandre. Dette morsomme lekesettet inneholder Lloyds tornadospinner som har plass til en minifigur, og som passer i den lettbygde utskyteren. Settet inneholder også tre ismål med et sverd og to edderkopper. Barn kan gjenskape ninjaenes tornadoeffekt som vist i NINJAGO TV-serien, lage egne utfordringer og slåss mot venner – det er uendelig mange muligheter. Denne LEGO NINJAGO spinnerleken inneholder en ny samlerminifigur av Lloyd FS fra juni 2019, med et «powered-up» hetteelement for kreativ rollespillek. Alder 7+.
5702016469004

LEGO 70682 SPINJITZU-STORESLEM – JAY

Med LEGO® NINJAGO® 70682 Spinjitzu-storeslem – Jay settet kan barn finpusse Spinjitzu-ninjaferdighetene sine. Dette actionfylte lekesettet inneholder Jays tornadospinner som har plass til en minifigur, og kan festes på den lettbygde spinnerutskyteren. Settet inneholder også en skyterbase med tre fjærbelastede raketter. Det passer like godt til alenelek som til sosial lek, hvor den ene ninjaen kan bruke utskyteren mens den andre sikter rakettene inn mot tornadospinneren. Med denne flotte leken kan barn gjenskape ninjatornadoeffekten fra NINJAGO TV-serien. De kan også lage egne utfordringer og arrangere kamper med vennene sine. Denne ninjaspinnerleken inneholder en ny samlerminifigur av Jay FS fra juni 2019, med et «powered-up» hetteelement for kreativ rollespillek. Alder 7+.
5702016469011