Til toppen

LEGO-nyheter

Sorter etter:

LEGO 31116 SAFARITREHYTTE MED VILLE DYR

Gjør deg klar for en spennende safari på den afrikanske savannen! Knips bilder og mat den snille sjiraffen fra balkongen på den spektakulære safaritrehytta. Klatre ned stigen for å leke med flamingoen eller neshornfuglen. Etterpå kan du bygge om trehytta til en tøff todekker og fly over løven, eller til en katamaran og seile ved siden av krokodillen. Med dette flotte 3-i-1-settet er det du som bestemmer. Passer for barn over 7 år.
5702016889383

LEGO 75302 IMPERIEFERGE

Stig om bord i imperiefergen sammen med Darth Vader for å oppleve litt klassisk Star Wars™-action! Ta plass i cockpiten sammen med imperieoffiseren, og få dette elegante transportfartøyet på vingene. Fold ut vingene for å fly av sted, og sikt deg inn på opprørernes stjernejager med knotteskyteren. Ta Luke Skywalker til fange, og vend nesen hjem til Dødsstjernen. Hvem går seirende ut av en lyssabelduell mellom jedien Luke og sith-lorden Vader? Du bestemmer! Passer for barn over 9 år.
5702016914474

LEGO 76175 ANGREP PÅ EDDERKOPPENS HULE

Spider-Man slapper av med videospill, skateboardtriks og basketballskyting i sitt superkule hovedkvarter. Men når Venom og Green Goblin tvinger seg inn, er han klar til kamp! Vil den spenstige nettskyteren klare å fange skurkene og sette dem bak lås og slå i fengselet sitt? Med kule våpen, Iron Spider-drakten og superheltferdigheter har han gode sjanser! Passer for barn over 8 år.
5702016912876

LEGO 11012 KREATIVITET MED HVITE KLOSSE

Inspirer barn til å bygge, skape og bruke fantasien med et spennende utvalg av hvite LEGO® klosser. Settet inneholder byggeideer til tre enkle modeller som får fart på barns kreativitet: en snømann med feiekost, en sau med blomstereng og en måke med fisk. Barn kan også endre modellene ved å bytte om på klosser og lage sine egne modeller. Alt disse allsidige LEGO klossene og delene trenger, er en dose fantasi! Passer for barn over 4 år.
5702016889277

LEGO 43181 RAYA OG HJERTESLOTTET

Utforsk hjerteslottet med Disneys Raya og vennene hennes fra Disney-filmen Raya and the Last Dragon. Se – et hemmelig rom med et kart og en hage! Om morgenen kan du kose deg med spesialiteter fra Kumandra i spisestuen. Bli med Raya på leting etter den siste dragen for å redde Kumandra! Men pass deg for Namaari, som er en glitrende genial, men beregnede ung sverdmester som hele tiden utfordrer Raya. Passer for barn over 7 år.
5702016618662

LEGO 31115 GRUVEROBOT I ROMMET

Opplev galaktiske romeventyr med det fantastiske settet Gruverobot i rommet! Bruk sirkelsagen for å lete etter verdifulle krystaller, og legg dem i jetpacken din. Og pass deg for det grønne romvesenet! Etterpå kan du bygge om gruveroboten til en lasterobot eller en bevegelig robotleke med minirobot-fører for enda mer intergalaktisk action – du kan til og med konstruere noe helt nytt! Med dette flotte 3-i-1-settet er det du som bestemmer. Passer for barn over 7 år.
5702016889376

LEGO 43179 BYGGBARE FIGURER AV MIKKE MUS

Gjenopplev koselige minner mens du bygger disse store Disney-figurene av ikoniske Minni Mus og Mikke Mus! Figurene har på seg klassiske antrekk og står på en sokkel som er laget som gammeldags film. Figurenes signatur står på sokkelen. Slapp av og lad batteriene med gøyal bygging av disse imponerende modellene med tilbehør. Etterpå kan du vise dem fram og stille dem ut. Passer for voksne.
5702016669381

LEGO 60271 BYENS TORG

Ta trikken til bytorget i LEGO® City, hvor det vrimler av figurer fra LEGO City Adventures TV-serien! Poppy Starr holder show på scenen, Billy har fest på bytorget og Duke DeTain jakter på Snake Rattler som nettopp har begått innbrudd på rådhuset med entrehaken sin. Midt oppe i det hele ankommer ordfører Fleck i sin lange limo, iført sitt velkjente maiskolbe-antrekk. Alt er med andre ord helt som vanlig i LEGO City! Passer for barn over 6 år.
5702016669039

LEGO 43101 BANDMATES

Har du lyst til å regissere, produsere og spille i musikkvideoer du lager selv? Da kan du sjekke ut LEGO® VIDIYO™ Bandmates. Last ned appen, og bruk den for å gi liv til figuren din i videoen. Velg blant populære sanger, skann minifiguren og BeatBits spesialeffekter og spill inn! Du kan samle flere Bandmates for å utvide bandet ditt og låse opp flere gøyale effekter. Når videoen er ferdig, kan du dele den i den barnevennlige appen.
5702016916874

LEGO 41446 HEARTLAKE CITYS DYREKLINIKK

Velkommen til Heartlakes dyreklinikk, stedet hvor du pleier syke dyr og gjør dem friske igjen. Donna står klar til å ta imot pasientene, og du kan lede Savannah og førerhunden hennes til inngangen. Besøk kattungen og valpen i oppvåkningsrommet. Donna står med kikkert på utkikksbalkongen og har fått øye på en skilpaddeunge som skal til å krysse en trafikkert vei! Heldigvis kommer Mia ridende for å redde den. Passer for barn over 6 år.
5702016916546

LEGO 21168 DEN VINDSKJEVE SKOGEN

Bygg din egen vindskjeve skog i mørke og farlige Nether, før du hjelper Huntress med å krysse det lavafylte landskapet. Underveis må hun slåss mot pigliner bevæpnet med sverd og en fiendtlig hoglin. Hvordan skal modige Huntress klare å forsere den dødelige lavastrømmen? Plasser dynamitten forsiktig ved treet. BANG! Treet velter og danner en bro over til den andre siden. Passer for barn over 8 år.
5702016913460

LEGO 21169 DET FØRSTE EVENTYRET

Bli med inn i Minecraft™-verdenen med denne fysiske versjonen av et spennende Minecraft-miljø. Utforsk en treetasjes struktur som er full av kule funksjoner, inkludert en fossefallheis, togskinner som kan klappe sammen, glidende jordkuber og eksplosjoner! Del eventyret med Steve og Alex samt skjeletter, en farget katt, et får med horn og en blomstrende moobloom! Passer for barn over 8 år.
5702016913873