Til toppen

LEGO Hard to find

Sorter etter:

LEGO 10887 KREATIV MORO

Små barn elsker å bygge alle de fargerike modellene i LEGO® DUPLO® Kreativ moro. Underveis utvikler de sine finmotoriske og kognitive evner. Dette settet inneholder 120 klassiske DUPLO byggeklosser som med sine sterke farger inspirerer førskolebarn til å slippe kreativiteten løs. Kos deg sammen med barnet ditt mens dere bygger fantasifulle modeller. Settet inneholder lette tips for bygging av papegøyer, et slott, ballonger, et eple og en båt – og etterpå er det bare å slippe fantasien løs! DUPLO klosser er laget spesielt for å være gøyale og trygge for små hender. Anbefalt alder fra 18 måneder.
5702016367591

LEGO 10271 FIAT 500

Med dette LEGO® Creator Expert Fiat 500 settet kan du bygge en av Italias mest ikoniske biler. Alle den klassiske Fiat-modellens detaljer er gjenskapt ved hjelp av fargerike LEGO klosser, inkludert tak som kan åpnes, bagasjestativ og detaljert interiør. Settet inneholder også et sammenleggbart staffeli og miniatyrmaleri av bilen foran Colosseum i Roma. Ekte «La Dolce Vita»! Anbefalt alder fra 16 år.
5702016667981

LEGO 10278 POLITISTASJON

Med samlersettet LEGO® politistasjon for voksne kan du gjenskape politiets dramatiske og travle hverdag. Det forsvinner stadig fristende godsaker fra smultringsjappa som ligger ved siden av politistasjonen! Hvem er det som står bak tyveriene? Utforsk de mange spennende detaljene mens du bygger scenarioer for å etterforske forbrytelsen. Settet er med i Modular Buildings Collection og tar seg flott ut som utstillingsmodell. Anbefalt alder fra 18 år.
5702016913729

LEGO 43179 BYGGBARE FIGURER AV MIKKE MUS

Gjenopplev koselige minner mens du bygger disse store Disney-figurene av ikoniske Minni Mus og Mikke Mus! Figurene har på seg klassiske antrekk og står på en sokkel som er laget som gammeldags film. Figurenes signatur står på sokkelen. Slapp av og lad batteriene med gøyal bygging av disse imponerende modellene med tilbehør. Etterpå kan du vise dem fram og stille dem ut. Passer for voksne.
5702016669381

LEGO 60271 BYENS TORG

Ta trikken til bytorget i LEGO® City, hvor det vrimler av figurer fra LEGO City Adventures TV-serien! Poppy Starr holder show på scenen, Billy har fest på bytorget og Duke DeTain jakter på Snake Rattler som nettopp har begått innbrudd på rådhuset med entrehaken sin. Midt oppe i det hele ankommer ordfører Fleck i sin lange limo, iført sitt velkjente maiskolbe-antrekk. Alt er med andre ord helt som vanlig i LEGO City! Passer for barn over 6 år.
5702016669039

LEGO 10270 BOKHANDEL

Med dette LEGO® Creator Expert Modular Buildings settet kan du bygge en koselig europeisk bokhandel. Slapp av med en inspirerende modell som byr på ulike byggeteknikker og imponerende detaljer som bokhyller og kassadisk i første etasje, lesekrok og balkong i andre etasje og soverom i tredje. Som prikken over i-en inneholder dette sjarmerende settet også et tilstøtende byhus med mange detaljer og tilbehør. Passer for barn over 16 år.
5702016667974

LEGO 21319 CENTRAL PERK

Ikke lev livet i annetgir ... Når regnet kommer, gjelder det å vende nesen mot LEGO® CENTRAL PERK for å henge med vennene Ross, Rachel, Chandler, Monica, Joey og Phoebe fra den utrolig populære, amerikanske TV-serien Friends! Dette kule retrosettet fra LEGO Ideas markerer 25-årsjubileet for TV-seriens aller første episode. Settet er stappfullt av autentiske detaljer som garantert vekker nostalgiske minner. Bestill kaffe (og en muffins til Monica) av Gunther bak disken. Server ved bordene sammen med Rachel. Spis pizza med Joey. Rollespill vennenes gøyale samtaler i sofaen, akkurat som i den klassiske TV-komiserien. Men når Ross tar fram keyboardet og Phoebe går opp på scenen for å synge, er det kanskje best å holde seg for ørene. Uansett om du vil leke med dette gøyale byggesettet eller bare vise det fram, lokker dette fantastiske LEGO Ideas settet fram et smil hver dag, hver uke, hver måned – ja, hele året! Passer for barn over 16 år.
5702016603842

LEGO 21318 TREHYTTE

Ta byggeutfordringen, og sett pris på alle årets årstider med samlerleken LEGO® Ideas Trehytte! Dette kule, kreative leketøyet som ble designet av en LEGO fan, inneholder over 180 bladelementer og en rekke planteelementer, alt i bærekraftig plantebasert plast. Velg enten grønne sommerblader eller gule og brune høstblader for å designe din egen LEGO plante av planter. Fjern tretoppen og taket fra de tre hyttene for å leke innvendig sammen med mor, far og de to barna. Løft opp elementene ved hjelp av kranen på soveromsbalkongen i hytta. Bruk skattekartet for å finne en skjult skatt, og lek med husken. Dere kan også slappe av og spise litt mat ved piknik-bordet ved bekken. Passer for barn over 16 år.
5702016554205

LEGO 75810 OPP NED

Bli med politisjef Jim Hopper, Joyce Byers, Mike Wheeler, Lucas Sinclair, Dustin Henderson og Elleve når de utforsker det mystiske stedet Opp Ned og slåss mot Demogorgon for å redde Will Byers og verden. Dette er det ultimate LEGO® samlersettet for fans av Stranger Things, den prisbelønte, globale originalserien fra Netflix. Flytt Byers-familiens hus mellom virkelighetens verden og Opp Ned-verdenen. Med to sett med byggeinstruksjoner kan du bygge en av de to versjonene Stranger Things-huset om gangen, og du kan også dele byggeopplevelsen med venner og familien. Byers-husmodellen har mange autentiske detaljer, blant annet seriens velkjente stue med telefon og alfabetvegg med belysning. Med dette flotte settet kan du gjenskape historien om hvordan vennene finner svaret på det overnaturlige mysteriet som hjemsøker byen Hawkins i Indiana. Opp Ned-versjonen av modellen er helt lik versjonen fra virkelighetens verden, bortsett fra at den ser falleferdig ut med skumle slyngplanter og dystre farger, akkurat som i serien. Vis at du er fan av serien med en byggbar navneplate med klistremerke av Stranger Things-logoen og en minifigursokkel. Passer for barn over 16 år.
5702016468953

LEGO 10269 HARLEY-DAVIDSON FAT BOY

Hyll ikonisk design og ingeniørkunst av ypperste merke med denne fantastiske LEGO® Creator Expert modellen. Den detaljerte LEGO versjonen er utviklet i samarbeid med Harley-Davidson og gjengir de ikoniske linjene til den ekte motorsykkelen. Modellen er autentisk i alle ledd, fra de brede dekkene med Lakester-diskfelger til den tåreformede tanken med Harley-Davidson-logoer og speedometer. Snurr på bakhjulet for å se stemplene på den kraftige Milwaukee-Eight® motoren med doble eksosrør, bevege seg. Du kan bevege styret, girskiftpedalen og bremsespakene og også vippe ned støtten for å parkere motorsykkelen. Autentisk svart og mørkerød fargedesign og en solid utstillingssokkel er prikken over i-en på denne fantastiske modellen! Passer for barn over 16 år.
5702016368291

LEGO 10266 NASA APOLLO 11 LANDINGSUNDER

Ørnen har landet! Nå kan du feire 50-årsjubileet til den første bemannede månelandingen med en modell av NASA Apollo 11 Lunar Lander. Denne LEGO® Creator Expert tolkningen av Apollo 11-månelandingsfartøyet har en rekke realistiske funksjoner, inkludert en nedstigningsmodul med gullfargede landingsføtter og paneler, kamera som kan åpnes, laserluker og en stige. Åpne døren til oppstigningsmodulen for tilgang til et detaljert interiør med plass til to astronauter. Det flisdekte landingsunderlaget gjengir måneoverflaten med krater, fotavtrykk og et amerikansk flagg. Denne flotte modellen markerer den historiske hendelsen fra 1969 og er et flott blikkfang både hjemme og på jobben. Apollo 11 Lunar Lander-navneplaten er prikken over i-en. Passer for barn over 16 år.
5702016368277

LEGO 10265 FORD MUSTANG

Bygg din egen Ford Mustang med mørkeblått karosseri, hvite racerbilstriper, tøffe kjøleluftinntak og kule 5-eikers hjulkapsler med robuste dekk! Denne fantastiske modellen er utviklet i partnerskap med Ford. Den fanger magien ved denne ikoniske amerikanske muskelbilen fra sekstitallet og leveres med en samling tilbehør for valgfri tilpasning av bilen, inkludert turbolader, bakspoiler, store eksosrør, frontspoiler og dinitrogenoksidtank. Du kan også justere høyden på bakakslingen for et enda tøffere uttrykk! Legg utstyr i bagasjerommet, og åpne panseret for å inspisere den detaljerte «big block» 390 V8-motoren med batteri, slanger og luftfilter. Du kan åpne dørene eller ta av takpanelet for å få tilgang til det detaljerte interiøret som inkluderer stilrene seter, radio, midtkonsoll med girspak og fungerende styring! Mustanglogo på grillen, GT-emblemer og et sett med bilskilter er prikken over i-en på denne eksepsjonelle LEGO® Creator Expert modellen! Passer for barn over 16 år.
5702016368260