Til toppen

Lego Creator

Sorter etter: Navn (a > å)

LEGO 31086 FUTURISTISK JAGER

Gjør deg klar for supersonisk moro med LEGO® Creator 3-i-1-settet 31086 Futuristisk jager. Jageren har forovervendte vinger, tonet cockpitrute, fast landingsunderstell, jetmotor og tøff fargedesign i mørkerødt og hvitt! Med dette 3-i-1-settet fra LEGO Creator får du tre forskjellige modeller og lekeopplevelser. Bygg først den futuristiske jageren, bygg den deretter om til et futuristisk romskip eller en futuristisk LEGO robot med vinger og ryggsett for ekte science fiction-moro. Alder 7+.
5702016367812

LEGO 31087 STRANDBUGGY

Kjør i full fart i ulendt terreng med den tøffe modellen LEGO® Creator 31087 Strandbuggy. Modellen har en fargerik og sporty design med digre dekk, frontlykter, synlig, bakmontert motor med luftinntak, stor bakspoiler og eksosrør, detaljert cockpit med rødt førersete, ratt og veltebøyle som kan åpnes. Med 3-i-1-sett fra LEGO Creator får du tre forskjellige modeller og lekeopplevelser. Bygg først strandbuggyen før du bygger den om til et fly eller robust firehjuling for enda mer spenning og action i høy fart. Alder 6+.
5702016367829

LEGO 31089 BANERACER

Passer målstreken først med LEGO® Creator 3-i-1-settet 31089 Baneracer. Denne tøffe lekebilen er en kopi av en ekte motorsportbil. Den har aerodynamisk design med store luftinntak og en tøff fargedesign i oransje, hvitt og mørkeblått. Modellen har også tonet og avrundet frontrute, tonede frontlys, synlig motor bak, stor bakspoiler og robuste dekk som gir godt veigrep. Ta av taket for å se inn i cockpiten, og sjekk ut den tøffe lavfriksjonskonstruksjonen med kryssaksling. Med 3-i-1-sett fra LEGOCreator får du tre forskjellige modeller og lekeopplevelser. Bygg baneraceren, og bygg den om til en klassisk kabriolet eller speedbåt for enda mer action og spenning. Alder 7+.
5702016367843

LEGO 31090 UNDERVANNSROBOT

Utforsk havbunnen på leting etter skatter med LEGO® Creator 3-i-1-settet 31090 Undervannsrobot. Roboten har bevegelige ledd, stor glassklokke, rødt robotøye, ballasttanker og store føtter konstruert for å gå på havbunnen. Ta av robotøyet for å forvandle klokken til et cockpit-kommandosenter. Undervannsrobotleken har også en venstrearm med en klo og et bor og en høyrearm med gripehånd. Settet inneholder også en byggbar djevelrokke og en liten havbunn-modell med en sjøplante og gullklumper. Med 3-i-1-sett fra LEGO Creator får du tre forskjellige modeller og lekeopplevelser. Bygg undervannsroboten, og bygg den deretter om til en lekeubåt eller skattejaktbase med undervannskran for enda mer morsom undervannsspenning. Alder 7+.
5702016367850

LEGO 31091 ROMFERGETRAILER

Dra ut til oppskytningsstedet med LEGO® Creator 3-i-1-settet 31091 Romfergetrailer som består av en flathengertrailer med loddrette eksosrør, takmonterte bilhorn, tonet frontrute og 10 robuste hjul med kraftige dekk. Settet inneholder også en romferge med store motorer, lasteromsdører som kan åpnes, fungerende kran og en satellitt. Med 3-i-1-sett fra LEGO Creator får du tre forskjellige modeller og lekeopplevelser. Bygg romfergetraileren, og bygg den deretter om til en helikoptertrailer eller en bil med campingvogn for enda mer moro og eventyr. Alder 7+.
5702016367867

LEGO 31092 HELIKOPTEREVENTYR

Gjør deg klar for fartsfylt action med LEGO® Creator 3-i-1-settet 31092 Helikoptereventyr. Settet inneholder et avansert grønt, gult og svart helikopter med tonet cockpitrute, store motorer, regulerbart landingsunderstell og rotor som går rundt. Med 3-i-1-sett fra LEGO Creator får du tre forskjellige modeller og lekeopplevelser. Bygg lekehelikopteret, og bygg det deretter om til en tøff motorbåt eller et elegant glidefly for enda mer fartsfylt moro. Alder 6+.
5702016395389

LEGO 31099 PROPELLFLY

Stimuler barns kreativitet og lekeglede med det spennende settet LEGO® Creator 3-i-1 Propellfly (31099). Barn vil synes det er kjempespennende å ta av og lande med dette fargerike flyet med roterende propell og justerbare vingetupper. Kreativ frihet Med dette LEGO Creator 3-i-1-settet får barn tre forskjellige bygge- og lekeopplevelser. De kan bygge et propellfly først før de bygger det om til et jagerfly eller et lekehelikopter med landingsplass. Etterpå kan de slippe fantasien løs og bygge noe etter eget hode. Denne flotte byggeleken med tre alternative modeller byr på noe for enhver smak og er en perfekt gave uansett anledning. Ikoniske, frittstående modeller LEGO Creator 3-i-1-settene for barn byr på detaljerte og realistiske modeller som stimulerer til fantasifull lek. Barn i alle aldre får endeløse bygge- og lekeopplevelser med modeller som stimulerer kreativiteten deres. De gøyale og inspirerende settene passer perfekt som julegaver og bursdagsgaver for barn. Alder 6+.
5702016616057

LEGO 31100 SPORTSBIL

Med LEGO® Creator 3-i-1 Sportsbil (31100) lekesettet kan du stimulere barns kreativitet og interesse for kjøretøy. Denne røde og svarte sportsbilen faller garantert i smak hos barn og inkluderer motor, innsugningsrør og bakmontert spoiler. Kreativ byggemoro Med dette LEGO Creator 3-i-1-settet får barn tre forskjellige bygge- og lekeopplevelser. De kan bygge en sportsbil først før de bygger den om til en hotrod med motor og innsugningsrør eller et gammeldags fly. Og etterpå kan de bygge noe helt nytt og annerledes. Denne flotte byggeleken stimulerer til fantasifull lek og er perfekt som belønning eller overraskelse. Både sportsbilen og hotroden har plass til en minifigur. Frittstående modeller som kan bygges, lekes med og bygges om LEGO Creator 3-i-1-settene for barn byr på morsomme, detaljerte og realistiske modeller som stimulerer til fantasifull lek. Barn i alle aldre får utallige bygge- og lekemuligheter med modeller som stimulerer kreativiteten deres. Disse små og inspirerende settene er flotte som gaver uansett anledning. Alder 6+.
5702016616064