Til toppen

LEGO 76160 MOBIL BATMAN-BASE

Produktnummer: 5702016619393
Lagerbeholdning: Du må velge din butikk

inkl. mva.

Mr. Freeze, Man-Bat og Bronze Tiger er på frifot! Nå må du bruke alt av teknologi, kjøretøy og våpen fra den mobile Batman-basen! Kjør i full fart på motorsykkelen – og fortsett jakten til vanns med vannskuter. Ta til luften med batjageren – den rommer en batfirehjuling som er klar til bruk når du lander. Samarbeid med Nightwing for å sette skurkene bak lås og slå i fengselet om bord, men følg med så de ikke klarer å sprenge seg fri! Anbefalt alder fra 8 år.

LEGO® DC Mobil Batman-base (76160) inneholder fem ikoniske kjøretøy, masse heftige våpen og masse kult utstyr. Settet inneholder også seks populære LEGO DC minifigurer fra Batman™ filmene og gir barn alt de trenger for å oppleve en hel verden av Batman-eventyr! LEGO Batman bathule lekesett på hjul! Barn kan bli med Batman, Batgirl™ og Nightwing™ på jakt etter de notoriske superskurkene Mr. Freeze™, Man-Bat™ og Bronze Tiger™. Den høyteknologiske, mobile Batman-basen er stappfull av spennende, skjulte funksjoner: Koble batjageren fra bilen, og fold ut vingene. Etter landing kan du kjøre ut en batfirehjuling bak, og i tillegg er en motorsykkel festet bak på bilen. Ta av vannscooteren fra bilens front ved å trykke på bryteren ... Den mobile basen inneholder til og med en fangecelle for skurker og en eksplosjonsfunksjon for bruk når skurkene rømmer. Batman byggeleker og action-minifigurer Med LEGO DC Batman lekesett får barna episk spenning og moro fra Batman-filmene rett hjem.

 

• Leken LEGO® DC Mobil Batman-base (76160) er stappfull av ikoniske kjøretøy, kult utstyr og heftige våpen som barn kan bruke når de hjelper Batman™ og Batgirl™ med å fakke fire fryktede superskurker.
• Denne bathulen på hjul inkluderer en batjager, batfirehjuling, motorsykkel, vannscooter, lekebil og seks minifigurer fra Batman™ filmene: Batman, Batgirl™, Nightwing™, Mr. Freeze™, Man-Bat™ og Bronze Tiger™.
• Taket og siden kan tas av for å gi barn full tilgang til Batmans bathule-utstyr. Settet byr på endeløse muligheter for selvstendig og fantasifull lek med seks minifigurer fra Batman™ filmene og masse å utforske.
• Det er ikke bare Batman™ filmfans som vil bli glade for å få denne mobile bathule-byggeleken i bursdagsgave. Den er en flott «bygg din egen bil»-byggeleke for barn fra seks år og oppover, som liker fantasidrevet lek.
• Den mobile Batman-basen er over 38 cm lang. Den har en perfekt størrelse for fysisk lek og er stor nok til å romme alt barn trenger for å lage episke superhelt-eventyr.
• Denne Batman™ lekebilen krever ikke batterier – den drives utelukkende av barns fantasi! Og med så mye tilbehør og så mange gøyale funksjoner kan unge superhelter glede seg over kreativ, fysisk lek helt uten begrensninger.
• Enkle instruksjoner hjelper barn å bygge og leke rett fra esken og gir dem fullt utbytte av alle funksjonene og kjøretøyene i dette fantastiske settet.
• LEGO® DC Batman™ lekesett gir superheltmoro basert på Batman-filmene hjemme hos dem selv. Fans kan gjenskape favorittscener og lage egne fortellinger med alle figurene, kjøretøyene, utstyret og våpnene fra kinosuksessene.