Til toppen

LEGO 76119 BATMOBILE: JAKTEN PÅ JOKEREN

Produktnummer: 5702016369137
Lagerbeholdning: Du må velge din butikk

inkl. mva.

Rød alarm! Jokeren skaper trøbbel i sentrum av GOTHAM CITY™. Sett deg sammen med LEGO® Batman™ i Batmobile™ cockpiten for å ta opp jakten på ham. Tråkk gassen i bånn så flammeeksosen og Bat-symbolene på hjulene spinner rundt. Fold ut de skjulte knotteskyterne for å angripe. Sving unna Jokerens LEGO knotteskyter, og hopp deretter ut av Batmobile-cockpiten for å jage ham nedover gaten. Du må fange den glisende superskurken før han skaper enda mer kaos!

Barn elsker å late som, og nå kan de late som om de er Batman™ og Jokeren med settet LEGO® DC Batman 76119 Batmobile™: Jakten på Jokeren. Denne klassiske Batmobile-lekemodellen har mange iøynefallende funksjoner som faller i smak hos unge superhelter, inkludert et detaljert dashbord i en minifigurcockpit som kan åpnes, Bat-symbolet på dekkenes pyntering med Bat-symbol og flammeelementet i eksosrøret som snurrer rundt når bilen skyves forover. Batmobilen har skjulte, utfellbare knotteskytere som kommer til nytte når du slåss mot Jokeren, som også har en knotteskyter. 

Batmobile™ er over 7 cm høy, 24 cm lang og 6 cm bred. Passer for barn over 7 år. 

Inkluderer:

  • Dette superhelt-lekesettet inneholder to LEGO® minifigurer fra juni 2019: Batman™ og Jokeren. Barna kan tilpasse modellene, minifigurene og våpnene ved hjelp av pakken med ti utvalgte Bat-elementer som følger med.
  • Batmobile™ er utstyrt med minifigurcockpit som kan åpnes og inneholder et detaljert dashbord, to skjulte, utfellbare knotteskytere, panser som kan åpnes for atkomst til en klossebygd motor, automatisk snurrende flammeelement i eksosrøret, dekk med pyntering med Bat-symbolet, to batwinger og gjennomsiktige gule og røde lyselementer. 
  • Instructions PLUS byggeinstruksjoner. De er nå tilgjengelige i LEGO Life appen for smarttelefoner og nettbrett. Med de brukervennlige og intuitive byggeinstruksjonene kan byggere zoome, rotere og visualisere modellen sin i en unik spøkelsesmodus mens de bygger.