Til toppen

LEGO 75937 TRICERATOPS PÅ TOKT

Produktnummer: 5702016542691
Lagerbeholdning: Du må velge din butikk

inkl. mva.

Opplev fart og spenning på den nye karusellen LEGO® Jurassic World Eggspinner sammen med Simon Masrani og Allison Miles! Men vær på vakt – det har vært strømbrudd, og den mektige triceratopsen har rømt gjennom gjerdet og er på frifot! Hopp om bord i buggyen med Owen Grady, og kjør til unnsetning. Vift en gulrot foran nesa til den digre dinoen for å distrahere den lenge nok til at turisten kan stikke av. Det skjer alltid noe spennende i Jurassic World park!

Passer for barn over 7 år. 

Inkluderer: 

  • Dette LEGO® Jurassic World dinosaursettet inneholder fire nye minifigurer fra juni 2019: Owen Grady, Simon Masrani, Allison Miles og en turist. 
  • Karusellen Jurassic World Eggspinner har tre byggbare dinosauregg-seter med plass til minifigurer, en snurrefunksjon, en inngangsport med to flammeelementer, et venteområde med to gjerder, venteskilt-element, trapp opp til karusellen, søppelkasse med lokk og et veiskilt (til Jurassic World gyrokulen, gavebutikken og museet). 
  • Støpt, byggbar LEGO® Triceratops-dinosaurfigur fra juni 2019 med hode og bein som kan beveges. 
  • Inkluderer også et veltbart gjerde med advarselskilt om «Høyspenning livsfare», og et gjerde med et Triceratops-skilt.
  • Inneholder også turistens klossebygde iskrem.