Til toppen

LEGO 75302 IMPERIEFERGE

Produktnummer: 5702016914474
Lagerbeholdning: Du må velge din butikk

inkl. mva.

Stig om bord i imperiefergen sammen med Darth Vader for å oppleve litt klassisk Star Wars™-action! Ta plass i cockpiten sammen med imperieoffiseren, og få dette elegante transportfartøyet på vingene. Fold ut vingene for å fly av sted, og sikt deg inn på opprørernes stjernejager med knotteskyteren. Ta Luke Skywalker til fange, og vend nesen hjem til Dødsstjernen. Hvem går seirende ut av en lyssabelduell mellom jedien Luke og sith-lorden Vader? Du bestemmer! Passer for barn over 9 år.

• Bygg en LEGO® klosseversjon av den elegante imperiefergen, og gjenskap scener fra den klassiske Star Wars™ filmtrilogien med dette actionfylte byggesettet for barn (75302).
• Inkluderer tre LEGO® minifigurer – Darth Vader og Luke Skywalker med lyssabler, og en imperieoffiser med blasterpistol samt håndjern-tilbehør – som innbyr til gøyal og kreativ lek.
• Imperiefergen har minifigurcockpit som kan åpnes, et hovedromt med plass til to LEGO® minifigurer, ut- og innfellbare vinger for fly- og landingsmodus samt to knotteskytere.
• En flott byggeleke som passer perfekt som bursdags-, jule- eller overraskelsesgave til barn og Star Wars™ fans fra ni år og oppover. Den er gøyal å bygge og å leke med, enten alene eller sammen med familie og venner.
• Imperiefergen er 25 cm høy, 24 cm lang og 35 cm bred. Barn kan være stolte av den flotte modellen, som er perfekt som utstillingsmodell på barnerommet mellom lekeøktene.
• Vurderer du å kjøpe dette byggbare lekesettet til en Star Wars™ fan som ikke har bygd med LEGO® klosser før? Settet inkluderer barnevennlige instruksjoner som gjør at selv LEGO nybegynnere kan bygge med en jedis selvtillit.