Til toppen

LEGO 75279 STAR WARS JULEKALENDER

Produktnummer: 5702016617085
Lagerbeholdning: Du må velge din butikk

inkl. mva.

Gjør deg klar for en dose daglig julemoro med denne LEGO® Star Wars™ julekalenderen. Bak hver luke skjuler det seg en byggbar overraskelse. Få populære figurer i julekostyme i tillegg til romskip og steder fra Star Wars-universet. Se etter en kode som gjør det mulig å låse opp spennende spillinnhold fra Star Wars: The Skywalker Saga. Brett ut spillmatten med bilde av Millennium Falcon med julebelysning på, for å rollespille fortellinger med juletema! Denne kalenderen passer for barn over 6 år.

• Bygg julemoro med LEGO® Star Wars™ Julekalender (75279), som inneholder byggbare figurer, kjøretøy og steder bak hver luke. Julekalenderen inneholder også en kode som låser opp innhold fra spillet Star Wars: The Skywalker Saga.
• Inneholder seks LEGO® minifigurer og seks LEGO figurer, inkludert Poe Dameron, Darth Vader med julegenser og en tauntauner med rød nese, samt en utbrettbar lekematte med bilde av Millennium Falcon som egner seg perfekt til rollespill.
• Julekalenderen inneholder også 12 minimodeller, inkludert Millennium Falcon, A-wing, TIE Fighter, X-wing, droideromskip, Anakins podracer og Darth Vaders palass, som får fart på barnas fantasi i førjulstiden.
• Denne julekalenderen består av 311 deler og er en gøyal førjulsgave til barn fra sju år og oppover. Både figurene og byggemodellene kan brukes sammen med andre LEGO® Star Wars™ sett for enda mer kreativ lek.
• I tillegg til å by på spennende lukeåpning og fantasifull lek er LEGO® Star Wars™ Julekalender for 2020 i seg selv et flott blikkfang som skaper julestemning på barnerommet.
• Samlerlekene i denne byggbare LEGO® Star Wars™ julekalenderen består av LEGO klosser og drives av barns kreativitet. Opplev grenseløse, galaktiske eventyr helt uten batterier!
• Er ikke barnet ditt vant til å bygge med LEGO® klosser ennå? Null problem. Star Wars™ julekalenderen inneholder en tegning som viser hvilke klosser man bruker for å bygge hver minimodell, og dermed kan alle gå løs på byggeoppgaven med en Jedis selvtillit!
• LEGO® Star Wars™ byggeleker er topp for barn (og voksne fans), som kan bruke dem til å gjenskape scener fra den populære sagaen eller finne på egne fortellinger. Byggemodellene er dessuten flotte som utstillingsmodeller.