Til toppen

LEGO 75256 KYLO RENS ROMFERGE

Produktnummer: 5702016370782
Lagerbeholdning: Du må velge din butikk

inkl. mva.

Iscenesett galaktiske LEGO® Star Wars™ eventyr med 75256 Kylo Rens romferge. Denne klossebygde versjonen av Supreme Leaders personlige romferge fra filmen Star Wars: The Rise of Skywalker har mange detaljer som både barn og samlere vil sette pris på, inkludert roterbar høyremotor for innfelling av vingene ved landing og muligheten for å forkorte vingene ved å felle den øvre delen ned. Modellen har også en atkomstrampe som kan åpnes, to fjærbelastede skytere og en cockpit med plass til Supreme Leader Kylo Ren og to minifigurer bak. I tillegg til Kylo Ren inkluderer dette flotte LEGO Star Wars settet General Pryde, en Sith-soldat, en First Order-stormsoldat og to av Rens riddere for spennende og actionfylt lek. Alder 10+.

 Inneholder seks LEGO® Star Wars™ minifigurer: Øverste leder Kylo Ren, General Pryde, en Sith-soldat, en First Order stormsoldat og to av Rens riddere.
Kylo Rens romferge har en roterbar høyremotor for innfelling av vingene ved landing og mulighet for å forkorte vingene ved å felle den øvre delen ned, to fjærbelastede skytere, nedsenkbar atkomstrampe og cockpit med plass til tre minifigurer.
Inkluderer Kylo Rens lyssverd, General Prydes blasterpistol, Sith-soldatens blasterrifle, First Order-stormsoldatens blaster samt en øks og en stridsklubbe til Rens riddere.
Inkluderer ny hjelmdesign til Rens riddere lansert i oktober 2019.
Rollespill scener fra filmen Star Wars: The Rise of Skywalker med Kylo Rens personlige romferge.
Settet er perfekt som bursdagsgave og julegave, og som Star Wars™-gave til en hvilken som helst annen anledning.
LEGO® Star Wars™ romfergen med utfelte vinger er over 35 cm høy, 21 cm lang og 50 cm bred.