Til toppen

LEGO 75941 GYROKULE-EVENTYR: INDOMINUS

Produktnummer: 5702016616644
Lagerbeholdning: Du må velge din butikk

inkl. mva.

Ta turen ned til gyrokule-stasjonen med Zach og Gray Mitchell. Trill av sted i gyrokulen for å lete etter spennende dinosaurer. Men vær på vakt: En diger indominus rex er på frifot og angriper ankylosaurusen! Ankylosaurusen velter trær med halen sin, så nå må du få Zach og Gray i sikkerhet før du hjelper Owen og Claire med å få kontroll på de digre dinosaurene igjen! Anbefalt alder fra 8 år.

Unge byggere kan gjenskape klassiske øyeblikk fra Jurassic World-filmen med dette lekesettet med en indominus rex og en ankylosaurus (75941). Gyrokulestasjonen har inngangsport med korsbom og en utløserspak som får fart på gyrokulen med en minifigur er inni. Barn vil elske å lage LEGO® Jurassic World dinosaurkamper mellom en indominus rex og en ankylosaurus. Rollespillmoro Det er fem minifigurer i settet, inkludert Owen Grady og Claire Dearing, som inspirerer til kreativt rollespill, mens ankylosaurusen kan velte trærne i det byggbare jungelmiljøet overende med sin sveipende hale. Med byggesettets trinnvise instruksjoner kan også LEGO nybegynnere mestre byggeprosessen, og settet er en flott gave til barn fra åtte år og oppover. Dinosaur-action! LEGO Jurassic World sett inkluderer dinosaurfigurer, velkjente figurer, kule kjøretøy og mye mer, som fans kan bruke for å gjenskape scener fra animasjonsseriene og filmene eller finne på egne fortellinger. De kan også velge å bygge og stille ut de flotte samlermodellene.

 

• Gjenskap scener fra Jurassic World-filmen med byggeleken Indominus rex mot Ankylosaurus (75941) som inkluderer to tøffe dinosaurer, en gyrokulestasjon og mye mer!
• Barn kan rollespille spennende actionscener med fem minifigurer – inkludert Owen Grady, Claire Dearing og brødrene Gray og Zach Mitchell – samt helt nye, bevegelige dinosaurfigurer (juni 2020) av en indominus rex og en ankylosaurus.
• Gyrokulestasjonen byr på mange lekemuligheter med billettluke, korsbom og gyrokule-utløserspak. Settet inkluderer også et byggbart jungelmiljø med trær som kan veltes av ankylosaurusens sveipende hale.
• LEGO® lekesettet består av 537 deler og er perfekt som tøff bursdags-, jule- eller overraskelsesgave. Settet byr på en gøyal og givende byggeutfordring og kreativ lekeopplevelse for jenter og gutter fra åtte år og oppover, enten de leker alene eller med andre.
• Gyrokulestasjonen er over 12 cm høy, 27 cm bred og 27 cm dyp – og du kan få enda mer kreativ moro ved å bruke dette actionfylte dinosaursettet sammen med andre LEGO® Jurassic World sett.
• Byggesettet drives av barns fantasi – det krever ingen batterier – og derfor kan Jurassic World LEGO® leken med gøyale minifigurer og lekedinosaurer fortsette så lenge barna vil!
• Vurderer du å kjøpe denne Jurassic World byggeleken til et barn som ikke er vant til å bygge LEGO® sett? Ikke noe problem. Leken inkluderer en trinnvis, illustrert veiledning som gjør den lett å bygge selv for nybegynnere.
• Med LEGO® Jurassic World byggesettene kan barn (og voksne fans) gjenskape scener fra animasjonsseriene og filmene, lage egne dinosaureventyr eller bygge og vise fram de flotte samlermodellene.