Til toppen

LEGO 71708 SPILLERS MARKED

Produktnummer: 5702016616941
Lagerbeholdning: Du må velge din butikk

inkl. mva.

Bli med Digitale Jay, Avatar Cole, Avatar Nya, Rosa Avatar Zane og vennene deres på Spillers marked, inne i videospillverdenen Prime Empire. Her kan du velge et nytt våpen, en ny hatt som forkledning og kjøpe en Key-Tana. Se opp for de fæle Rødvisirene og onde Richie på markedet – de prøver alltid å fange ninjaene. Kan du vinne kampen og unnslippe?

Passer for barn over 7 år. Key-Tana-boden er 14 cm høy og 9 cm bred. Batterier ikke nødvendig.

Inkluderer:

• Dette byggesettet har ni minifigurer inkludert NINJAGO® Digi Jay, Avatar Nya og Avatar Cole, og eksklusive figurer av Pink Zane og Harumi. På Spillers marked er det en våpenbutikk og hattebod for NINJAGO figurer som du kan skape historier rundt. 
• Dette fantastiske LEGO® markedet har stativer med seks forskjellige ninjahatter og et utvalg nye våpen som vil sette i gang barnas fantasi når de kler på og bevæpner ni spillfigurer for å gjenskape action på Spillers marked. 
• Dette lekemarkedet med 218 deler er et byggesett det går raskt å bygge for barn fra sju år og oppover, det er er en flott bursdagsgave. Nytt i januar 2020, disse ninjalekene gir endeløs moro og underholdning for kreative barn.