Til toppen

LEGO 71702 DEN GYLNE ROBOT

Produktnummer: 5702016616880
Lagerbeholdning: Du må velge din butikk

inkl. mva.

Bli med Lloyd, den gylne ninja, Wu og Den gylne robot i kamp mot noen av deres verste fiender. Den gylne robot er det ultimate ninjavåpenet i kampen mot mørkets krefter – den har en gigantisk katana som den bruker for å knuse all motstand. Ta plass bak spakene i roboten, og gå til kamp mot General Kozu steinhærens speider. Du er nødt til å vinne hvis du skal redde NINJAGO® by!

La din lille ninja gjenskape episke kamper fra NINJAGO® by idet Lloyd, den gylne ninja, Wu og Den gylne robot tar opp kampen mot Steinkrigerhæren. Dette LEGO® NINJAGO® Legacy robotlekesett med fire ninja-actionfigurer vil bli elsket av fans av TV-serien, som digger å gjenskape actionscener fra sesong 2. Barna kan ha det moro alene eller ta del i gruppelek med venner mens de rollespiller kamper med fire minifigurer: Lloyd, den gylne ninja, Wu og NINJAGO steinkrigerne General Kozu og Steinhærens speider.

Ninjaroboten er 25 cm høy, 23 cm lang og 30 cm bred. Dette lekesettet krever ikke batterier. Passer for barn over 8 år. 

Inkluderer: 

  • Dette lekesettet inkluderer en ruvende gyllen robotninja og fire minifigurer: Lloyd, den gylne ninja, Wu, General Kozu og Steinhærens speider. Småbarn vil elske å forsvinne inn i en fantasiverden hvor de kan iscenesette spennende kamper.