Til toppen

LEGO 71383 EKSTRABANESETT WIGGLERS GIFTS

Produktnummer: 5702016913262
Lagerbeholdning: Du må velge din butikk

inkl. mva.

Med dette actionfylte ekstrabanesettet kan du utvide LEGO® Super Mario™ startbanesettet ditt med en Wiggler i Soda Jungle! Vri og dunk Wiggler sånn at den hemmelige broen felles ut, men pass deg for Goomba som gjemmer seg under broen. Bruk glideplattformen og flåten for å unngå giftsumpen. Få fantastiske krefter med superstjerneblokken, og fullfør den episke banen ved å beseire Koopa Paratroopa! Passer for barn over 7 år.

• Med ekstrabanesettet Wigglers giftsump (71383) kan barn utvide LEGO® Super Mario™ startbanesettet sitt med mange forskjellige utfordringer i en klossebygd og giftig Soda Jungle.
• Inkluderer LEGO® lekefigurer av ikoniske Super Mario™ fiender – Wiggler, Goomba og Koopa Paratroopa – som LEGO® Mario™ (figuren følger ikke med) må beseire.
• Inkluderer en glideplattform, nedfellbar bro og avtakbar flåte som spillere kan samhandle med underveis, samt en superstjerneblokk som gir spilleren ekstra krefter og bedre belønninger.
• Det unike lekesettet består av 374 deler. Det er gøyalt som bursdags-, høytids- eller overraskelsesgave til barn, og brukes sammen med startbanen På eventyr med Mario (71360) for å få tilgang til interaktivt spill. For barn fra sju år.
• Det kreative byggesettet er 6 cm høyt, 31 cm bredt og 26 cm dypt i originaloppsettet, men kan bygges om og kombineres med andre LEGO® Super Mario™ sett på mange forskjellige måter.
• LEGO® Super Mario™ gratisappen inkluderer byggeinstruksjoner og et trygt forum hvor barn kan utveksle ideer og mer. Du finner en liste over kompatible Android- og iOS-enheter på LEGO.com/devicecheck.
• LEGO® Super Mario™ lekesett gir barn muligheten til å leke med en ikonisk Nintendo®-videospillfigur i virkeligheten og byr på endeløse muligheter til å utvide, bygge om og tilpasse unike nivåer for spilling i gruppe eller alene.