Til toppen

LEGO 71381 EKSTRABANESETT CHAIN CHOMPS J

Produktnummer: 5702016912463
Lagerbeholdning: Du må velge din butikk

inkl. mva.

Utvid LEGO® Super Mario™ startbanen med en spennende Chain Chomp-utfordring! Beveg deg inn i Soda Jungle, men pass på så du ikke tråkker ut i giftsumpen. Hopp på Bramball-figuren med tornedekkede bein for å beseire den. Hopp opp på plattformen for få bort Chain Chomp. Så snart denne farlige fienden med glefsende tenner er frigjort, kan du hoppe på myntklossen for å få belønningen din! Passer for barn over 7 år.

 

• Barn kan utvide LEGO® Super Mario™ startbanen sin med en Soda Jungle hoppeutfordring og konkurrere mot venner med det gøyale ekstrabanesettet Chain Chomps jungeleventyr (71381).
• Unikt lekesett som inkluderer LEGO® figurer av to ikoniske Super Mario™ fiender – en Chain Chomp og en Bramball – som LEGO® Mario™ (figuren er ikke inkludert) må beseire.
• Inkluderer en hoppeplattform som Mario bruker for å fjerne Chain Chomp, og en myntkloss som gir spillere ekstra digitale mynter i belønning.
• Dette LEGO® byggesettet består av 160 deler. Det er en gøyal bursdags- eller høytidsgave til barn, og brukes sammen med Startbanen På eventyr med Mario (71360) for å få tilgang til interaktivt spill. Passer for barn fra sju år.
• Modulen er 10 cm høy, 21 cm bred og 15 cm dyp i originaloppsettet, men kan bygges om og kombineres med andre LEGO® Super Mario™ sett på mange forskjellige måter.
• LEGO® Super Mario™ gratisappen inkluderer byggeinstruksjoner, et trygt forum hvor barn kan utveksle ideer og annet. Du finner en liste over kompatible Android- og iOS-enheter på LEGO.com/devicecheck.
• LEGO® Super Mario™ samlerlekesettene gir barn muligheten til å leke med en kjent og kjær videospillfigur i virkeligheten og byr på endeløse muligheter til å utvide, bygge om og spesialtilpasse og skape egne, unike nivåer.