Til toppen

LEGO 71380 MAKERSETT MESTRE UTFORDRINGEN

Produktnummer: 5702016912456
Lagerbeholdning: Du må velge din butikk

inkl. mva.

Få en enda bedre LEGO® Super Mario™ opplevelse, og lag unike nivåer med dette makersettet! Med tilpasningsmaskinen kan du velge hvilken belønning tidsklossen og de to objektklossene skal gi LEGO® Mario™ (figuren følger ikke med). Bygg nye utfordringer, og ta med Larry og en Goomba, Bob-omb og Koopa Paratroopa i spillet. Legg til spesialrøret Dash 30, og prøv å fullføre nivået på 30 sekunder for å vinne flere mynter! Passer for barn over 6 år.

• Inkluderer LEGO® lekefigurer av fire ikoniske Super Mario™ fiender: Larry samt en Goomba, en Bob-omb og en Koopa Paratroopa, som alle bidrar til spillopplevelsen.
• Inneholder en tilpasningsmaskin som lar spillerne velge sine egne belønninger, en tidskloss for tilpasning og to objektklosser samt spesialrøret Dash 30 som gir spillerne ekstra interaktive spillalternativer.
• Modellesettet inkluderer en glideplattform og mange LEGO® elementer barn kan bruke for å bygge nye utfordringer og trigge ulike reaksjoner hos LEGO® Mario™ (figuren følger ikke med).
• Dette LEGO® byggesettet består av 366 deler. Det er en super bursdags- eller høytidsgave til kreative barn. Brukes sammen med Startbanen På eventyr med Mario (71360) for å få tilgang til interaktivt spill. Passer for barn fra seks år.
• LEGO® Super Mario™ gratisappen inkluderer byggeinstruksjoner, inspirasjon til kreative måter å bygge og leke på samt mye mer. Du finner en liste over kompatible Android- og iOS-enheter på LEGO.com/devicecheck.
• LEGO® Super Mario™ samlerlekesett gir barn muligheten til å leke med en kjent og kjær videospillfigur i virkeligheten og byr på endeløse muligheter til å utvide, bygge om og tilpasse unike nivåer for spilling i gruppe eller alene.