Til toppen

LEGO 71373 POWER-UP-PAKKEN BYGGMESTER M

Produktnummer: 5702016618525
Lagerbeholdning: Du må velge din butikk

inkl. mva.

LEGO® Super Mario™ spillere kan trampe seg til en høyere poengsum med Power-Up-pakken Byggmester Mario (71373). Når LEGO® Mario™ bruker denne interaktive drakten, kan spilleren tjene digitale mynter ved å få Mario til å trampe seg gjennom den klossebygde banen de har laget. Dette byggesettet er en fin gaveleke til barn som allerede har LEGO Mario figuren fra lekesettet Startbanen På eventyr med Mario (71360).

Med LEGO Super Mario samlerlekesett kan barn leke med en unik og ikonisk spillfigur i virkeligheten og løse problemer på kreative måter. Den modulære startbanen og ekstrabanesettene gir fans muligheten til å bygge egne nivåer som de spiller alene eller i konkurranse med venner.

  • Barn får et klossetrampende og myntsamlende LEGO® Super Mario™ gameplay med Power-Up-pakken Byggmester Mario (71373), som inkluderer en interaktiv drakt som LEGO Mario™ kan ha på seg.
  • Den byggbare drakten passer på LEGO® Mario™ figuren som følger med i Startbanen r På eventyr med Mario (71360), som utvider spillet funksjonalitet.
  • Når LEGO® Mario™ (figuren følger ikke med) har på seg drakten, kan spillere tjene digitale mynter ved at han tramper hardt på LEGO klosser som barn har laget banen med.
  • Dette LEGO® byggesettet består av 10 deler.