Til toppen

LEGO 71372 POWER-UP-PAKKEN KATTE-MARIO

Produktnummer: 5702016618518
Lagerbeholdning: Du må velge din butikk

inkl. mva.

Barn kan få kattemyk smidighet i LEGO® Super Mario™ gameplayet med Power-Up-pakken Katte-Mario (71372). Pakken inkluderer en interaktiv drakt til LEGO® Mario™ (figuren følger ikke med) som får Mario til å male og mjaue, og som gjør ham i stand til å gå rett opp vegger og vinne digitale mynter. Dette unike lekesettet er en flott gave til barn som allerede har LEGO Mario figuren fra lekesettet Startbanen På eventyr med Mario (71360).

LEGO Super Mario samlerlekesett passer like bra til gøyale vennekonkurranser som til alenelek, og gir barn muligheten til å leke med en velkjent spillfavoritt i virkeligheten. Startbanen, ekstrabanesettene og Power-Up-pakkene gir Mario-fans muligheten til å lage egne, kreative nivåer.

  • Gi barn kattemyke ferdigheter i LEGO® Super Mario™ spillet med Power-Up-pakken Katte-Mario (71372). Settet inkluderer en byggbar, interaktiv drakt til LEGO Mario™ (figuren følger ikke med).
  • Dette klossebygde tilbehøret passer til LEGO® Mario™ figuren som følger med lekesettet Startbanen På eventyr med (71360) og gir Mario et unikt bilde på brystskjermen sin og får ham til å lage unike lyder.
  • LEGO® Mario™ figuren mjauer og maler når han får på seg kattedrakten. Han får i tillegg evnen til å gå opp loddrette hindringer og samle digitale mynter for å forbedre spillerresultatet.
  • Dette LEGO® byggesettet består av 11 deler.