Til toppen

LEGO 71371 POWER-UP-PAKKEN PROPELL-MARIO

Produktnummer: 5702016618501
Lagerbeholdning: Du må velge din butikk

inkl. mva.

Spillere får en ekstra dimensjon i LEGO® Super Mario™ spill med Power-Up-pakken Propell-Mario (71371). Denne tilbehørspakken inkluderer en interaktiv drakt med propell-kaps til LEGO® Mario™ (figuren følger ikke med) – barna hører propell-lyder når de får LEGO Mario til å «fly» for å ta mynter. Dette byggesettet er en flott gaveleke til barn som allerede har LEGO Mario figuren fra lekesettet Startbanen På eventyr med Mario (71360).

LEGO Super Mario lekesett passer like bra til gruppekonkurranser som til alenelek, og gir barn muligheten til å leke med en velkjent spillfavoritt i virkeligheten. Startbanebyggesettet, ekstrabanesettene og Power-Up-pakkene gir spillerne mulighet til å lage sine egne, unike nivåer.

  • Ta barnas LEGO® Super Mario™ gameplay til neste nivå med Power-Up-pakken Propell-Mario (71371), som inneholder en byggbar drakt som gjør LEGO Mario™ (figuren følger ikke med) enda flinkere til å samle mynter.
  • Denne drakten passer på LEGO® Mario™ figuren i lekesettet Startbanen På eventyr med Mario (71360). Når LEGO Mario har på seg denne byggbare drakten og løftes opp, kan du høre propell-lyd.
  • Når Propell-Mario begynner å fly, kan spilleren tjene enda flere digitale mynter og forbedre resultatet sitt. Barn synes det er gøyalt å få Mario til å fly omkring og forvandle stuen til et virkelig LEGO® Mario™ nivå.
  • Dette LEGO® byggesettet består av 13 deler.