Til toppen

LEGO 71370 POWER-UP-PAKKEN ILD-MARIO

Produktnummer: 5702016618495
Lagerbeholdning: Du må velge din butikk

inkl. mva.

Spillerne får LEGO® Super Mario™ nivåer med ildfull action med Power-Up-pakken Ild-Mario (71370). Settet inkluderer en drakt til LEGO® Mario™ som får ham til å reagere på forskjellige måter og gir ham muligheten til å angrip med ildkraft. Dette tilleggsettet er en flott gaveleke til barn som allerede har LEGO Mario figuren fra lekesettet Startbanen På eventyr med Mario (71360).

LEGO Super Mario lekesett passer like bra til gøyale konkurranser med venner som til alenelek, og gir barn muligheten til å leke med en velkjent spillfavoritt i virkeligheten. Med startbanen, ekstrabanesettene og Power-Up-pakkene kan barn boltre seg i utfordringer og lære å løser problemer på kreative måter.

  • Gjør LEGO® Super Mario™ spillet enda mer actionfylt og hett for barn med Power-Up-pakken Ild-Mario (71370) som inkluderer en byggbar drakt som gir LEGO Mario™ spesielle ferdigheter og forskjellige reaksjonsmønstre.
  • Dette samlerantrekket passer til LEGO® Mario™ figuren fra startbanesettet På eventyr med Mario (71360). Det gir figuren unike lyder og et unikt bilde som vises på LEGO Marios bryst-skjerm.
  • Når LEGO® Mario™ (figuren følger ikke med) får på seg denne drakten, får han ildkraft, som er en ny måte å angripe fiender og samle mynter på. Det gir en enda gøyalere spillopplevelse.
  • Dette LEGO® byggesettet består av 11 deler.