Til toppen

LEGO 71369 EKSTRABANEN BOSSKAMP PÅ BOWS

Produktnummer: 5702016618488
Lagerbeholdning: Du må velge din butikk

inkl. mva.

Slåss mot bossen Bowser med denne tøffe ekstrabanen til LEGO® Super Mario™ startbanesettet ditt. Vipp unna Lava Bubble for å komme deg inn i Bowsers slott. Slå Dry Bones ned fra den vibrerende plattformen. Unngå Boo som jager deg rundt i slottet. Tramp på flippere for å heve Bowsers arm og samle belønninger fra ?-klossen og tidsklossen. Etterpå rister du broen til Bowser faller, og du vinner! Passer for barn over 8 år.

Spillere vil garantert like vippe-, riste- og balanseringutfordringene i Ekstrabanen Bosskamp på Bowsers slott (71369). Dette lekesettet er en flott gave til barn og supplerer LEGO® Super Mario™ startbanesettet (71360) perfekt, med sine roterende og ristende plattformer, flippere som får Bowser til å løfte armene, en ?-kloss og tidskloss samt en ristende bro. Settet inkluderer også figurer av Bowser, Boo, Dry Bones og Lava Bubble. Gøyal app LEGO Super Mario gratisappen inneholder intuitive Instructions PLUS med kule visningsverktøy som gjør byggingen enda morsommere. Appen inneholder også tips om kreative måter å bygge om og leke på, og den er en trygg plattform, hvor fans kan utveksle ideer. Ubegrenset gameplay LEGO Super Mario samlersett passer like bra til gruppekonkurranser som til alenespilling, og gir barn muligheten til å leke med en kjent og kjær videospillfavoritt i virkeligheten. Den modulære startbanen, ekstrabanesettene og Power-Up-pakkene gir fans muligheten til å bygge egne gøyale og kreative nivåer.
 
• Barn kan utvide LEGO® Super Mario™ startbanen sin med den actionfylte ekstrabanen Bosskamp på Bowsers slott (71369) og får da muligheten til å beseire motstandere i gøyale vippe-, riste- og balanseutfordringer. 
• Dette LEGO® Super Mario™ lekebyggesettet for barn inneholder figurer av Bowser, Dry Bones, Boo og Lava Bubble samt slottstårn med plattformer som roterer og rister, en ?-kloss, og tidskloss samt mye mer som bidrar til et spennende gameplay. 
• Barn skal slåss mot storbossen Bowser, få LEGO® Mario™ (figuren følger ikke med) til å trampe på flipperne for å løfte Bowsers armer og komme seg til tidsklossen og ?-klossen før de rister på broen til Bowser faller overende. 
• Dette LEGO® byggesettet består av 1010 deler.
• I sin opprinnelige form er dette settet over 23 cm høyt, 47 cm bredt og 34 cm dypt, og det kan bygges om og kombineres med startbanesettet eller andre LEGO® Super Mario™ ekstrabanesett på mange måter. 
• Batteriløs lek – bruk ekstrabanesettet sammen med LEGO® Mario™ figuren fra startbanen, og la spillet begynne. 
• Med den intuitive LEGO® Super Mario™ gratisappen får barn byggeinstruksjoner, digitale visningsverktøy og en trygg plattform, hvor de kan dele ideene sine med andre. Du finner en liste over kompatible Android- og iOS-enheter her: LEGO.com/devicecheck. 
• LEGO® Super Mario™ samlerlekesett gir barn muligheten til å leke med en kjent og kjær videospillfigur i virkeligheten og byr på mange muligheter til å utvide, bygge om og spesialtilpasse egne nivåer for enda morsommere spilling. 
Aldersgruppe 8 år