Til toppen

LEGO 71366 EKSTRABANEN BOOMER BILL-BOMB

Produktnummer: 5702016618457
Lagerbeholdning: Du må velge din butikk

inkl. mva.

Utvid LEGO® Super Mario™ startbanen din med denne ekstrabanen, og gjør deg klar for et Boomer Bill-bombardement! Du må beseire Shy Guy og deretter hoppe opp på den roterende plattformen. Velg enden med knotter eller enden som er glatt. Jo raskere du snurrer rundt uten å falle av eller bli dyttet ned av en Boomer Bill, jo flere mynter vinner du. Samle Super Mushroom for å unngå at LEGO® Mario™ blir svimmel eller skades av ild!

LEGO® Super Mario™ fans kan gi seg i kast med en spinnvill utfordring med Ekstrabanen Boomer Bill-bombardement (71366). En flott gave som barn kan bruke for å utvide LEGO Super Mario startbanen sin (71360). Dette samlerlekesettet inneholder en spinner med to «flygende» Boomer Bill-figurer og en plattform som snurrer rundt og har to vanskelighetsgrader (med eller uten knotter). En fiendtlig Shy Guy figur og en Super Mushroom gir enda flere gameplay-alternativer. Gøyal app LEGO Super Mario gratisappen inneholder intuitive Instructions PLUS med smarte visningsverktøy som gjør det lettere og enda morsommere å bygge modulen. Appen inneholder tips om forskjellige måter å bygge om og leke på og er en trygg plattform, hvor barn kan utveksle ideer med andre Mario-fans. Action og konkurranse Med de inspirerende LEGO Super Mario lekesettene kan barn leke med hele familiens videospillfavoritt i virkeligheten. Startbanen, ekstrabanesettene og Power-Up-pakkene gir fans muligheten til å bygge egne nivåer som de kan spille alene eller i konkurranse med venner og familie.
 
• Barn liker den hurtigspinnende myntsamler-utfordringen de kan lage med Ekstrabanen Boomer Bill-bombardement (71366) for å få ekstra action i LEGO® Super Mario™ startbanen På eventyr med Mario. 
• Dette unike lekesettet inkluderer en roterende plattform til LEGO® Mario™ (figuren følger ikke med), en spinner med to «flygende» Boomer Bill-figurer, en Shy Guy figur og en Super Mushroom som får fart på gameplayet. 
• Plattformen har en side med knotter og en side som er glatt, og spilleren plasserer LEGO® Mario™ (figuren følger ikke med) på ønsket side. Den glatte er den vanskeligste. Hvor mange ganger kan spilleren få LEGO Mario til å snurre rundt før han faller av eller Boomer Bill-figurene slår ham av? 
• Denne kreative LEGO® leken består av 132 deler. 
• I sin opprinnelige form er dette modulære lekesettet over 11,5 cm høy, 24 cm bred og 20 cm dyp, og det kan bygges om og kombineres med startbanen og andre ekstrabanesett på mange måter. 
• Ekstrabanesettet er batteriløst – det kan brukes sammen med LEGO® Mario™ figuren fra startbanen for et enda mer actionfylt gameplay. 
• Med LEGO® Super Mario™ gratisappen får barn byggeinstruksjoner, tøffe, digitale visningsverktøy og inspirasjon til hvordan de kan leke. Du finner en liste over kompatible Android- og iOS-enheter her: LEGO.com/devicecheck. 
• Med de kreative LEGO® Super Mario™ lekebyggesettene kan barn leke med hele familiens videospillfavoritt i virkeligheten. Med settene kan barn utvide og bygge om baner for å lage utallige nye utfordringer de kan takle alene eller sammen med venner og familie.