Til toppen

LEGO 71365 EKSTRABANEN PIRAJAPLANTE POW

Produktnummer: 5702016618440
Lagerbeholdning: Du må velge din butikk

inkl. mva.

Vis hvor dyktig du er på vippebrettet i ekstrabanen Pirajaplante Power Slide, og gjør LEGO® Super Mario™ startbanen enda litt vanskeligere. Du må beseire Goomba og Koopa Troopa i ørkenen. Hopp opp på tidsblokken for å få mer spilletid. Plasser deretter LEGO® Mario™ på glideplattformen og vippebrettet så raskt som mulig for å samle mynter. Men pass på – hvis du treffer pirajaplantene, blir LEGO Mario veldig svimmel! Passer for barn over 7 år.

Med dette gøyale ekstrabanesettet (71365) kan fans utvide LEGO® Super Mario™ universet sitt med en Pirajaplante Power Slide-utfordring og øve seg på å bli flinkere til å samle mynter. Dette lekesettet for samlere inkluderer en glideplattform på et vippebrett med pirajaplanter i hver ende, en tidsblokk som gir LEGO® Mario™ (figuren følger ikke med) ekstra spilletid på banen samt figurer av Goomba Koopa Troopa som skal beseires. Denne byggeleken er en flott gave til barn og kan brukes sammen med Mario startbanesettet (71360) som inneholder LEGO Mario figuren og kan omorganiseres, sånn at man får flere gameplay-alternativer. Gratis app LEGO Super Mario gratisappen inneholder Instructions PLUS som gjør det lett å bygge modellen, samt tips om kreative måter å bygge og leke på. I tillegg er appen en trygg plattform, hvor barn kan dele ideer med andre fans. Grenseløs og kreativ lek LEGO Super Mario sett bringer en velkjent familiefavoritt ut fra spillverdenen og inn i den virkelige verdenen. Med startbanen, ekstrabanesettene og Power-Up-pakkene får fans bygge sine egne, unike nivåer.
 
• Barn kan bruke det kule settet Ekstrabanen Pirajaplante Power Slide (71365) sammen med LEGO® Super Mario™ startbanen På eventyr med Mario (71360) og konkurrere mot venner om hvem som løser glideplattform-vippebrett-utfordringen best. 
• Samlerlekesett med byggbart vippebrett med glideplattform som LEGO® Mario™ figuren (følger ikke med) skal stå på. Spillere må vippe fort for å vinne mynter, men også passe seg for pirajaplantene i hver ende av brettet. 
• Ekstrabanens tidsblokk gir spillere muligheten til å få mer spilletid på banen. Settet inneholder også lekefigurer av Goomba og Koopa Troopa som LEGO® Mario™ må beseire for å vinne flere mynter. 
• Denne LEGO® byggeleken består av 217 deler.
• I sin opprinnelige form er modellen over 12 cm høy, 27 cm bred og 23 cm dyp, og den kan omorganiseres og kombineres med startbanesettet eller LEGO® Super Mario™ ekstrabanesett på mange forskjellige måter. 
• Dette kreative lekebyggesettet krever ikke batterier – det vekkes til live når det brukes sammen med LEGO® Mario™ figuren fra startbanen. Settet inkluderer enkle instruksjoner som gjør at barn kan bygge det på egen hånd. 
• LEGO® Super Mario™ gratisappen inneholder digitale byggeinstruksjoner, kule visningsverktøy og forslag til kreative måter å leke på og mye mer. Du finner en liste over kompatible Android- og iOS-enheter her: LEGO.com/devicecheck. 
• LEGO® Super Mario™ lekebyggesett for samlere gir barn og fans massevis av muligheter til å utvide baner, bygge om, spesialtilpasse og lage nye utfordringer – i virkeligheten! 
Aldersgruppe 7 år