Til toppen

LEGO 71364 EKSTRABANEN WHOMP I LAVATRØB

Produktnummer: 5702016618433
Lagerbeholdning: Du må velge din butikk

inkl. mva.

Utvid LEGO® Super Mario™ startbanen din med ekstrabanen Whomp i lavatrøbbel! Du må unngå å falle av glideplattformen ned i den glødende lavaen under. Velt Whomp som vokter P Switch, så kan du vinne en drøss med mynter ved å løpe, hoppe og utføre stunt med LEGO® Mario™ (figuren følger ikke med). Men pass deg for Lava Bubble – du trenger Green Shell for å velte henne! Passer for barn over 6 år.

Gjør konkurransen enda mer actionfylt med LEGO® Super Mario™ Ekstrabanen Whomp i lavatrøbbel (71364). Dette modulære LEGO Super Mario lekesettet inkluderer en glideplattform, Whomp figur som vokter en P Switch (kun i dette settet!) og et klossebygd, skjellformet system for å velte Lava Bubble figuren. En perfekt gaveleke til barn som allerede eier LEGO® Mario™ figuren fra startbanen På eventyr med Mario (71360). Tøff app LEGO Super Mario gratisappen inneholder intuitive Instructions PLUS med smarte visningsverktøy som gjør det lettere å bygge modulen. Appen inneholder også forslag til hvordan barn kan bygge, bygge om og leke, og den er en trygg plattform, hvor barn kan dele ideer med andre Mario fans. Grenseløse Mario LEGO Super Mario samlerlekesett passer like godt til gøyale familie- og vennekonkurranser som til alenespilling, og gir barn muligheten til å leke med en velkjent videospillfavoritt i virkeligheten. Startbanen, ekstrabanesettene og Power-Up-pakkene gir fans muligheten til å bygge egne nivåer for grenseløs kreativ moro.
 
• Barn kan bygge et actionfylt, nytt nivå til LEGO® Super Mario™ startbanen På eventyr med Mario og konkurrere mot venner med Ekstrabanen Womp i lavatrøbbel (71364). 
• Spilleren bygger en utfordrende bane med en glideplattform som LEGO® Mario™ (figuren følger ikke med) må balansere på, figurer av Whomp og Lava samt P Switch som kun fås i dette settet. 
• Barn vil elske å se og høre alle måtene LEGO® Mario™ reagerer på når han møter fiender og tjener en drøss med mynter når han gjør triks etter å ha beseiret Whomp og aktivert P Switch. 
• Dette kreative LEGO® lekesettet består av 133 deler.
• I sin opprinnelige form er denne modellen over 8,5 cm høy, 22 cm bred og 16,5 cm dyp, og den kan bygges om og kombineres med startbanesettet eller andre ekstrabanesett på forskjellige måter. 
• Lekesettet er batteriløst – det kan brukes sammen med LEGO® Mario™ figuren fra startbanen På eventyr med Mario for enda mer action. 
• Med LEGO® Super Mario™ gratisappen får barn byggeinstruksjoner, kule visningsverktøy og en trygg plattform, hvor de kan dele ideene sine med andre. Du finner en liste over kompatible Android- og iOS-enheter her: LEGO.com/devicecheck. 
• Med de byggbare LEGO® Super Mario™ samlerlekesettene kan barn leke med en ikonisk spillkarakter i virkeligheten. Med settene kan barn utvide og bygge om for å lage sine egne nivåer som de kan gjennomføre alene eller i konkurranse med venner og familie. 
Aldersgruppe 6 år