Til toppen

LEGO 71361 FIGURPAKKE

Produktnummer: 5702016618402
Lagerbeholdning: Du må velge din butikk

inkl. mva.

Ta LEGO® Super Mario™ spillingen til et nytt nivå med 10 figurpakker for samlere! Hver pakke inneholder en byggbar fiendefigur og en funksjonskloss til startbanen din. Hvilken får du – Paragoomba, Fuzzy, Spiny eller Buzzy Beetle? Eller kanskje Bullet Bill, Bob-omb, Eep Cheep, Blooper eller Urchin? Eller hva med et skummelt Peepa-spøkelse?! Åpne pakken for å se! Passer for barn over 6 år.

Fans kan skape unike LEGO® Mario™ nivåer med ti figurpakker for samlere (71361). Hver pakke inneholder en byggbar figur og en funksjonskloss som kan brukes i LEGO® Super Mario™ spill. Det kan være Paragoomba, Fuzzy, Spiny, Buzzy Beetle, Bullet Bill, Bob-omb, Eep Cheep, Blooper, Urchin eller Peepa. Hver figur er laget for å bli brukt med startbanesettet På eventyr med Mario (71360), som inneholder LEGO® Mario figuren, og gir et enda kulere gameplay. Kule digitale verktøy Det er instruksjoner i hver pakke og i gratisappen LEGO® Super Mario, som også inneholder digitale visningsverktøy som gjør byggingen enda morsommere. Appen er et trygt forum, hvor barn kan utveksle ideer med hverandre og finne inspirasjon til andre gøyale og kreative måter å bygge og leke på. Grenseløse muligheter, LEGO® Super Mario lekesett er perfekte som gaver til barn. Med startbanen, ekstrabanesettene og Power-Up-pakkene kan barn boltre seg med denne velkjente og populære spillfiguren mens de løser utfordringer og problemer på nye og kreative måter.
 
• Fans kan utvide LEGO® Super Mario™ universet sitt med figurpakker (71361). Hver pakke inneholder en gøyal, byggbar figur og en funksjonskloss, og det åpner for nye måter å samhandle med LEGO Mario™ figuren på (Mario følger ikke med). 
• Barn kan samle, bygge og leke med ti unike lekefigurer i LEGO® Super Mario™ spill: Paragoomba, Fuzzy, Spiny, Buzzy Beetle, Bullet Bill, Bob-omb, Eep Cheep, Blooper, Urchin og Peepa. 
• For å få en komplett spillopplevelse må du ha settet Startbanen På eventyr med Mario (71360) som inkluderer LEGO® Mario™ figuren. Når LEGO Mario hopper på disse figurene for å samle mynter, reagerer han på forskjellige måter. 
• Bruk disse figurene sammen med Startbanen På eventyr med Mario, omorganiser banen og kombiner den med LEGO® Super Mario™ ekstrabanesettene for å lage egne solooppdrag og konkurranser med venner og familie. 
• Figurene er batteriløse – bruk dem sammen med Startbanen På eventyr med Mario for å få fart på gameplayet. Hver pakke inkluderer illustrerte instruksjoner som gjør at barn kan bygge uten hjelp fra andre. 
• LEGO® Super Mario™ appen inneholder digitale byggeinstruksjoner, kule visningsverktøy, tips om kreative måter å leke på og mye mer. Du finner en liste over kompatible Android- og iOS-enheter her: LEGO.com/devicecheck. 
Aldersgruppe 6 år