Til toppen

LEGO 60292 BYSENTRUM

Produktnummer: 5702016912012
Lagerbeholdning: Du må velge din butikk

inkl. mva.

I sentrum av LEGO® City er det alltid hektisk aktivitet! Shirley Keeper har nettopp ankommet for å hente gjenvinningscontainerne, politiet jakter på en skurk og en brannkonstabel jobber med å slokke brannen som har brutt ut i pizzarestauranten. Her er det mange kule funksjoner! Du får både bilvask, EV-ladestasjon og en park med karusell til barna. Det er til og med en dojo her, hvor du kan trene kampsport ... Kjempekult! Passer for barn over 6 år.

• LEGO® City kvalitetssettet LEGO® City Bysentrum (60292) inneholder detaljerte bygninger, kule kjøretøy og gøyale figurer fra LEGO City Adventures TV-serien. Perfekt for barn fra seks år og oppover!
• Inneholder LEGO® veiplater og alt barn trenger for å bygge en lekepizzeria, bilvask, dojo, park, gjenvinningsstasjon, lastebil, elbil, motorsykkel og sykkel. Inneholder også åtte minifigurer og figurer av en baby og førerhund.
• LEGO® settet er fullt av realistiske funksjoner. Barn kan sende kjøretøyene gjennom bilvasken og rotere vaskebørstene, hente gjenvinningscontainerne med kranlastebilen og mye mer.
• Lekesettet LEGO® Bysentrum er perfekt som gave til jul, bursdag og alle andre anledninger. Det passer for barn som liker kreativ lek og for tilhengere av LEGO City Adventures TV-serien.
• Byggeleken LEGO® City Bysentrum er 24 cm høy, 41 cm bred og 44 cm dyp.
• Inkluderer tilbehør som pizzaesker og pizzaspade. Inkluderer også et sett med LEGO® veiplater som barn kan bruke for å koble settet til andre LEGO lekesett og gjøre byen større!
• Inkluderer trykte byggeinstruksjoner og Instructions PLUS, som er en del av gratisappen LEGO® Building Instructions for smartenheter. Med Instructions PLUS blir barn mesterbyggere!