Til toppen

LEGO 60289 SEMITRAILER MED OPPVISNINGSFL

Produktnummer: 5702016889741
Lagerbeholdning: Du må velge din butikk

inkl. mva.

Kjør semitraileren til flystripen. Loss oppvisningsflyet, ta på deg pilotmasken og gjør deg klar til takeoff. Sjekk at pilothjelmen fungerer som den skal, før du dundrer nedover rullebanen og tar av. Fly i full fart over publikum, og utfør stunt-manøvre som får dem til å gispe! Hjelp piloten å foreta den perfekte landing, og guide ham tilbake til semitraileren med signalstavene. Opplev actionfylt spenning med flyshowet i LEGO® City! Passer for barn over 5 år.

 

• Overrask hverdagshelten din med det imponerende byggesettet LEGO® City Semitrailer med oppvisningsfly (60289), som inneholder kjøretøy og fly og gøyale figurer som får fart på den fantasidrevne rollespill-leken.
• Hva inneholder esken? Alt barn trenger for å bygge en leddstyrt lekesemitrailer med et superkult oppvisningsfly, minifigurer av en pilot og en sjåfør samt gøyalt tilbehør.
• Dette imponerende byggesettet inneholder en leddstyrt semitrailer med plass til en sjåførminifigur samt et oppvisningsfly med justerbare halefinner og en minifigurcockpit med sotet glass.
• Settet er en flott gave til jul og bursdag og alle andre gaveanledninger og passer for jenter og gutter fra fem år og oppover.
• Modellen LEGO® City Semitrailer med oppvisningsfly er 8 cm høy, 34 cm lang og 17 cm bred.
• Inkluderer tilbehør som kaffekopp, verktøykasse, skrunøkkel, hammer, to signalstaver, pilothjelm og oksygenmaske.
• Inkluderer trykte byggeinstruksjoner og Instructions PLUS, en interaktiv byggeveiledning for unge byggere, som inkluderer verktøy for zooming og rotering. Instructions PLUS er en del av gratisappen LEGO® Building Instructions for smartenheter.