Til toppen

LEGO 60257 BENSINSTASJON

Produktnummer: 5702016617917
Lagerbeholdning: Du må velge din butikk

inkl. mva.

Kjør den superkule, strømdrevne SUV-en inn på bensinstasjonen i LEGO® City for kjapp Octan E-lading! Koble bilen til strømuttaket, og ta med deg chihuahuaen din bort til den koselige butikken for å kjøpe godteri. Etterpå kan du hjelpe den ansatte med å fylle bensin på surfernes folkevognbuss. Det er alltid nok å gjøre på LEGO Citys bensinstasjon!

Barn som liker lekebiler, vil elske lekesettet LEGO® City Bensinstasjon (60257). Settet inneholder en bensinstasjon for både el-biler og bensinbiler. Du kan plugge SUV-en for lading med Octan E, fylle tanken på campingbilen ved pumpen og handle i butikken. Med bensinstasjonsarbeideren, sjåføren, to minifigursurfere og en hundefigur kan barn leke selvstendig og finne på utallige historier. 

Ferdig bygget er campingbilen over 7 cm høy, 12 cm lang og 6 cm bred, mens butikken er over 8 cm høy, 12 cm bred og 7 cm dyp. Krever ikke batteri. Passer for barn over 5 år. 

Inkluderer: 

  • LEGO® City (60257) lekesettet inneholder en lekebensinstasjon med butikk, Octan E-ladepunkt og bensinpumpe, en SUV, en campingbil med surfebrett, fire minifigurer og en hundefigur av en chihuahua. Alt barn trenger for gøyal og selvstendig lek. 
  • Dette byggesettet inkluderer mange stilige funksjoner. Ladepunktet og bensinpumpen har bøyelige slanger som kan kobles til kjøretøyene, og barn kan ta av taket på SUV-en og campingbilen og plassere minifigurene inni. 
  • Byggeinstruksjonen til denne LEGO City byggeleken ligger i esken.
  • Du kan også laste ned Instructions PLUS fra nettet, de er en del av LEGO Life appen for smarttelefoner og nettbrett og har funksjoner for zooming og rotasjon av modellen som raskt forvandler ferske LEGO byggere til mesterbyggere!

LEGO 71700 JUNGELBUGGY

Barn som elsker å bringe klassiske LEGO® NINJAGO® Legay eventyrleker til live og liker å leke med lekebuggyer vil elske Jungelbuggy (71700). Etter å ha satt det sammen med byggeklosser kan de planlegge spennende actionscener fra Elementkonkurransen idet ninjafiguren Lloyd opplever spennende eventyr i jungelen. En ny og spennende måte å bygge kule leker for barn Instructions PLUS tilbyr en digital og interaktiv guide til å bygge denne jungelleken. Den er tilgjengelig i LEGO Life gratisappen og har zoom-, og roteringsverktøy som hjelper små barn med å bygge denne kule LEGO byggeklossmodellen. De beste byggesettene for barn LEGO NINJAGO eventyrleker gir barna et pass til en actionfylt verden hvor de kan uttrykke seg selv med selvstendig lek mens de skaper historier rundt ninjakrigerne. Småbarna er garantert endeløs moro mens de leker med et utvalg ninjaleker, inkludert jungelleker, jetfly, drager, NINJAGO kjøretøy med mer. Alder 7+.
5702016616866

LEGO 71706 COLES LYNRASKE BIL

LEGO® NINJAGO® Coles lynraske bil (71706) med to minifigurer er ideell for fans av lekebilsett og NINJAGO actionfigurer. Barna vil elske denne lettbygde NINJAGO bilen. De kan gjenskape historier på innsiden av videospillet Prime Empire med ninjahelten Digi Cole bak rattet på denne minilekebilen mens han kjemper mot Hausner om en ettertraktet Key-Tana. En ny morsom måte å bygge på! Instructions PLUS tilbyr en digital og interaktiv guide til å bygge denne lekebilen. Den er tilgjengelig i LEGOLife gratisappen og har zoom-, og roteringsverktøy som hjelper selv små barn med å bygge denne kule LEGO klossmodellen. De perfekte LEGO gavene LEGO NINJAGO 4+ leker gir småbarn en portal til en actionfylt verden hvor de kan la fantasien løpe løpsk mens de lærer å bygge sine favorittfigurer, kjøretøy og bygninger. Med startklossbaser som gjør prosessen enklere, er de spesialdesignet så førstegangsbyggere kan oppleve stoltheten som kommer med å bygge noe på egenhånd. Alder 4+.
5702016616927

LEGO 60249 FEIEBIL

Med LEGO® City Feiebil (60249) kan barn ha det gøy mens de rollespiller en av byens mange hverdagshelter. Den flotte lekebilen har realistiske børster som går rundt når bilen skyves forover. Settet inkluderer også søppelkasse, spade og minifigursjåfør. Alt som trengs for at leken skal starte, er en liten byggmester med stor fantasi. Flott byggesett for barn Denne kule byggeleken inkluderer Instructions PLUS – en del av LEGO Life gratisappen for smarttelefoner og nettbrett. Den digitale byggeveiledningen inneholder fantastiske funksjoner for zooming og rotasjon av modellen og forvandler raskt ferske LEGO byggere til mesterbyggere. LEGO City Kule kjøretøy – flotte gaver for barn Barn er hele tiden omgitt av fantastiske kjøretøy og maskiner, både til lands, til vanns og i luften. Med LEGO City Kule kjøretøy settene kan de utforske dem ordentlig! Disse gøyale byggesettene inspirerer til fantasifull frilek, hvor barn gjenskaper scenarioer fra virkeligheten på gøyale og spennende måter. Alder 5+.
5702016617832

LEGO 60253 ISBIL

Ring-e-ling-e-ling! Nam! LEGO® City isbilen er her! Kjør en runde til på det tøffe rullebrettet før du tar av deg hjelmen og stikker bort for å handle en iskald godbit sammen med den søte hunden din. Du kan hjelpe iskremselgeren med å servere deilig kuleis og ispinner. Etterpå kan du lukke serveringsluken og bli med videre til neste stoppested med den flotte og fargerike isbilen!
5702016617870