Til toppen

LEGO 60257 BENSINSTASJON

Produktnummer: 5702016617917
Lagerbeholdning: Du må velge din butikk

inkl. mva.

Kjør den superkule, strømdrevne SUV-en inn på bensinstasjonen i LEGO® City for kjapp Octan E-lading! Koble bilen til strømuttaket, og ta med deg chihuahuaen din bort til den koselige butikken for å kjøpe godteri. Etterpå kan du hjelpe den ansatte med å fylle bensin på surfernes folkevognbuss. Det er alltid nok å gjøre på LEGO Citys bensinstasjon!

Barn som liker lekebiler, vil elske lekesettet LEGO® City Bensinstasjon (60257). Settet inneholder en bensinstasjon for både el-biler og bensinbiler. Du kan plugge SUV-en for lading med Octan E, fylle tanken på campingbilen ved pumpen og handle i butikken. Med bensinstasjonsarbeideren, sjåføren, to minifigursurfere og en hundefigur kan barn leke selvstendig og finne på utallige historier. 

Ferdig bygget er campingbilen over 7 cm høy, 12 cm lang og 6 cm bred, mens butikken er over 8 cm høy, 12 cm bred og 7 cm dyp. Krever ikke batteri. Passer for barn over 5 år. 

Inkluderer: 

  • LEGO® City (60257) lekesettet inneholder en lekebensinstasjon med butikk, Octan E-ladepunkt og bensinpumpe, en SUV, en campingbil med surfebrett, fire minifigurer og en hundefigur av en chihuahua. Alt barn trenger for gøyal og selvstendig lek. 
  • Dette byggesettet inkluderer mange stilige funksjoner. Ladepunktet og bensinpumpen har bøyelige slanger som kan kobles til kjøretøyene, og barn kan ta av taket på SUV-en og campingbilen og plassere minifigurene inni. 
  • Byggeinstruksjonen til denne LEGO City byggeleken ligger i esken.
  • Du kan også laste ned Instructions PLUS fra nettet, de er en del av LEGO Life appen for smarttelefoner og nettbrett og har funksjoner for zooming og rotasjon av modellen som raskt forvandler ferske LEGO byggere til mesterbyggere!