Til toppen

LEGO 60256 RACERBILER

Produktnummer: 5702016617900
Lagerbeholdning: Du må velge din butikk

inkl. mva.

Gjør deg klar for fartsfylt og spennende action! Plasser racerbilsjåførene i hver sin bil. Hvem vinner løpet? Blir det sjåføren i den røde og hvite bilen med superkraftig bensinmotor, eller blir det sjåføren i den gule og blå bilen med en superkraftig og stillegående elmotor? Du bestemmer med dette flotte LEGO® City racerbil-lekesettet!

Et fantastisk byggesett for barn som elsker actionleker. La den vesle racerbilsjåføren din få oppleve fartsfylt spenning med byggesettet LEGO® City Racerbiler (60256). Med de to LEGO lekebilene – hvor den ene er strømdrevet og den andre bensindrevet – kan barn arrangere tidenes racerbilløp. 

Ferdigbygget er den røde LEGO® racerbilen over 4 cm høy, 13 cm lang og 5 cm bred, mens den gule LEGO racerbilen er over 4 cm høy, 12 cm lang og 5 cm bred. Krever ingen batterier. Passer for barn over 5 år. 

Inkluderer:

  • To kule LEGO® racerbiler med tøffe detaljer, to kjegler for start- eller mållinje og to minifigursjåfører med hjelm – med andre ord alt barn trenger for å kaste seg ut i actionfylt, selvstendig lek. 
  •  Inne i esken finner du enkle byggeinstruksjoner.