Til toppen

LEGO 60253 ISBIL

Produktnummer: 5702016617870
Lagerbeholdning: Du må velge din butikk

inkl. mva.

Ring-e-ling-e-ling! Nam! LEGO® City isbilen er her! Kjør en runde til på det tøffe rullebrettet før du tar av deg hjelmen og stikker bort for å handle en iskald godbit sammen med den søte hunden din. Du kan hjelpe iskremselgeren med å servere deilig kuleis og ispinner. Etterpå kan du lukke serveringsluken og bli med videre til neste stoppested med den flotte og fargerike isbilen!

Med det gøyale lekesettet LEGO® City Isbil (60253) kan barn ta på seg rollen som hverdagshelten som serverer innbyggerne i LEGO City avkjølende kuleis og ispinner i den stekende solen! Med god plass både til å servere is og kjøre isbilen kan barn finne på masse selvstendig rollespillmoro med isdamen og kunden med den søte hunden og rullebrett.

Ferdig bygget er isbilen over 11 cm høy, 15 cm lang og 6 cm bred. Iskremdamen har masse plass til å servere kunder og kjøre isbilen. Passer for barn over 5 år. 

Inkluderer: 

  • Byggesettet inkluderer en isbil i flotte farger, en kvinnelig isselger og en rullebrettkjører med hund. Perfekt for fantasifull, selvstendig lek.
  • Du finner byggeinstruksjoner for LEGO City isbilen i esken. Du kan også laste ned Instructions PLUS, en digital, interaktiv byggeveiledning i LEGO Life appen for smarttelefoner og nettbrett, Denne digitale byggeveiledningen har funksjoner for zooming og rotasjon av modellen og forvandler raskt ferske LEGO byggere til mesterbyggere.
  • LEGO® City Isbil lekesettet krever ingen batterier.