Til toppen

LEGO 60245 BANKRAN MED MONSTERTRUCK

Produktnummer: 5702016617795
Lagerbeholdning: Du må velge din butikk

inkl. mva.

Pang, krasj! Den sovende bankvakten våkner av et brak! De sleipe skurkene Big Betty og partneren hennes har nettopp revet bankens pengeskap løs fra veggen med monstertrucken som de har utstyrt med en diger magnet! Hjelp den heltemodige politibetjenten Tom Bennett med å spore opp skurkene ved hjelp av politiets overvåkingsbil. Gi den andre politibetjenten ordre om å ta opp jakten på den superraske motorsykkelen sin! Anbefalt alder fra 5 år.

Små actionhelter og alle som liker den kule LEGO® City TV-serien, vil elske actionsettet LEGO City Bankran med monstertruck (60245). Settet inneholder politihelten Tom Bennett og den beryktede skurken Big Betty. Den enkle byggeveiledningen gjør at selv ferske LEGO byggere kan glede seg til en engasjerende bygge- og lekeopplevelse. Barneleke med mange morsomme funksjoner Er du på leting etter actionleker med mange funksjoner som garantert faller i smak hos barn, er dette lekesettet for deg. Det inneholde fire minifigurer, overvåkningsbil, motorsykkel og en magnetutrustet monstertruck som egner seg perfekt til bankran – alt barn trenger for heftig og actionfylt moro. Byggesett for barn Barn setter pris på alle mulighetene for kreativt rollespill som LEGO City politisettene byr på. Med det store utvalget av realistiske kjøretøy, detaljerte bygninger og gøyale figurer kan de skape realistiske scenarioer som gjenspeiler virkelighetens byliv på en gøyal og fantasifull måte.

 

• La barn oppleve LEGO® City action og lek hjemme hos seg selv med dette LEGO City politibyggesettet (60245) med flere modeller. Settet inkluderer en skurkemonstertruck med magnetisk løftearm, to figurer fra LEGO City TV-serien og mye mer.
• Byggesett for barn med skurkemonstertruck med magnetisk arm, en lekebank med magnetutstyrt pengeskap, politiets overvåkningsbil og motorsykkel samt minifigurer av politihelten Tom Bennett og skurken Big Betty.
• Politiets overvåkningsbil og bankbygget har detaljerte interiører, og barn kan trekke pengeskapet ut av bankveggen ved hjelp av magnetarmen på monstertrucken. Dette settet kan kombineres med andre LEGO® originalsett.
• Dette settet krever kun grunnleggende byggeferdigheter og er perfekt for barn fra fem år og oppover. Settet er flott som gave til jul, bursdag og alle andre anledninger, og passer perfekt for alle som liker LEGO® City TV-serien, samt jenter og gutter som liker actionleker.
• Ferdig bygget er monstertrucken over 8 cm høy, 17 cm lang og 9 cm bred, mens politiets overvåkningsbil er over 8 cm høy, 12 cm lang og 6 cm bred.
• Og det beste av alt? Settet krever ingen batterier! Kjøretøyene i dette LEGO® City politilekesettet drives nemlig av små barns store fantasi, og dermed kan leken starte umiddelbart.
• Det er lett å komme i gang med denne LEGO® leken. Det er enkle byggeinstruksjoner i esken – det er bare å åpne klosseposene og la moroa begynne!
• LEGO® City politilekesett inneholder realistiske lekebygninger, kule kjøretøy og gøyale figurer som inspirerer til kreativ frilek og styrker små barns fysiske ferdigheter og selvtillit.