Til toppen

LEGO 60242 UTRYKNINGSPOLITIET

Produktnummer: 5702016617566
Lagerbeholdning: Du må velge din butikk

inkl. mva.

Med byggesettet LEGO City Utrykningspolitiet (60242) er det duket for superspennende biljakteventyr med to tøffe biler, LEGO® City helten Duke DeTain og den beryktede skurken Vito. Dette er en flott gave for barn som elsker actionfylt rollespill, og for tilhengere av den kjempekule TV-serien om LEGO City. Flott byggesett for barn Lekesettet inkluderer en enkel byggeveiledning i tillegg til Instructions PLUS – en interaktiv funksjon i LEGO Life gratisappen for smarttelefoner og nettbrett. Denne digitale byggeveiledningen har funksjoner for zooming og rotasjon av modellen og forvandler raskt ferske LEGO byggere til mesterbyggere! Velkommen til LEGO City! Politisett er en del av LEGO City universet og byr på spennende bygge- og lekeopplevelser. Barn elsker å skape spennende situasjoner med modeller og figurer som gjør det mulig å gjenskape virkeligheten på en gøyal og fantasifull måte. Alder 5+.

LEGO 41378 REDNINGSOPPDRAG FOR DELFINER

Med LEGO® Friends settet 41378 Redningsoppdrag for delfiner kan du la barna fordype seg i et spennende kappløp med tiden for å redde en fanget delfin og finne den skjulte skatten. I dette lekesettet kan barna iscenesette et LEGO redningsoppdrag under vannet med Stephanie som dykker med ubåten sin for å redde en delfin som sitter fast i et skipsvrak. Skipsvrakets mast er hengslet, slik at Stephanie kan løfte det med ubåtens gripearm og befri delfinen. En skjult skattkiste full av edelsteiner girekstra action i likhet med sjørøverkartet som inneholder hemmelig informasjon som du kan lese ved å stryke vann over kartflaten. Spørsmålet er hvem som finner kartet først – Stephanie eller slemme Kacey? Det eneste du kan være sikker på, er at Friends fans kommer til å ha det utrolig gøyalt mens de bestemmer seg for hvem som skal vinne LEGO skattejakten! Byggesettet inneholder to minidukkefigurer og to delfinfigurer og byr på timevis med fantasifull lek. Alder 6+.
5702016370218

ROTORFLYER, 2-ASS.

Morsom flygende rotor med opptrekksfunksjon. Trekk opp rotoren og se den fly avgårde i luften! Rotoren er 27 cm og passer for barn over 3 år.
4006592735159