Til toppen

LEGO 60214 BRANNSLOKKING PÅ BURGERBAR

Produktnummer: 5702016369267
Lagerbeholdning: Du må velge din butikk

inkl. mva.

Redd den lokale burgerbaren i det fantastiske settet LEGO® City 60214 Brannslokking på burgerbar. Settet inneholder burgerbar med skilt og vippbare flammeelementer, skyvbar serveringsluke og søppelkasse. Dette gøyale settet inneholder også en brannbil med førerhus for en minifigur, to oppbevaringsrom, roterende endeparti og ny justerbar pumpe med «vannsprut»-funksjon lansert i januar 2019. Settet inneholder også motorsykkel med plass til brannslukningsapparat, tre minifigurer og ny brannøks lansert i januar 2019.

LEGO 60249 FEIEBIL

Med LEGO® City Feiebil (60249) kan barn ha det gøy mens de rollespiller en av byens mange hverdagshelter. Den flotte lekebilen har realistiske børster som går rundt når bilen skyves forover. Settet inkluderer også søppelkasse, spade og minifigursjåfør. Alt som trengs for at leken skal starte, er en liten byggmester med stor fantasi. Flott byggesett for barn Denne kule byggeleken inkluderer Instructions PLUS – en del av LEGO Life gratisappen for smarttelefoner og nettbrett. Den digitale byggeveiledningen inneholder fantastiske funksjoner for zooming og rotasjon av modellen og forvandler raskt ferske LEGO byggere til mesterbyggere. LEGO City Kule kjøretøy – flotte gaver for barn Barn er hele tiden omgitt av fantastiske kjøretøy og maskiner, både til lands, til vanns og i luften. Med LEGO City Kule kjøretøy settene kan de utforske dem ordentlig! Disse gøyale byggesettene inspirerer til fantasifull frilek, hvor barn gjenskaper scenarioer fra virkeligheten på gøyale og spennende måter. Alder 5+.
5702016617832

PAW PATROL RACE & GO DELUXE

Velg mellom flere forskjellige kjøretøyer - og velg din favorit valp. Batterier inkludert. Paw Patrol Race bruker 3xLR44 batterier.
778988281932