Til toppen

LEGO 43185 BOUNS BÅT

Produktnummer: 5702016746914
Lagerbeholdning: Du må velge din butikk

inkl. mva.

Sett seil med Disneys Sisu i menneskeform! Dyktige Boun styrer båten, som tjener både som flytende restaurant og fluktfartøy. Fisk etter reker mens de tre ongiene fyller den vesle båten sin med bananer de skal selge. Ongiene er en blanding av apekatt og steinbit, og de er alltid klare for å gjøre andre et pek. Fortøy båten ved brygga for å gå på butikken. Etterpå kan du sjekke hva som skjuler seg bak falldøren i båten. Er du klar for et nytt eventyr? Passer for barn over 6 år.

 

• Stimuler fantasien til Disney-fans med det spennende settet LEGO® ǀ Disney Bouns båt (43185) som er stappfullt av funksjoner og tilbehør og inspirerer til kreativt rollespill.
• Settet, som er basert på den nye Disney-filmen Raya and the Last Dragon, inkluderer en stor rekefiskebåt, en mindre båt og et bryggeområde, minidukkefigurer av Sisu i menneskeform og Boun, samt tre LEGO® ongifigurer.
• Settet inkluderer tre modeller som får fart på barnas fantasi, og det er et flott supplement til alle de andre LEGO® ǀ Disney Raya and the Last Dragon settene.
• Fans av Disney-filmen Raya and the Last Dragon vil garantert falle for dette settet med tre byggbare og fantasistimulerende rollespill-modeller. En perfekt gave til jenter og gutter fra seks år og oppover.
• Bouns båt har utallige kvalitetsdetaljer og er 13 cm høy, 28 cm lang og 8 cm bred. Settet stimulerer barns fantasi både mens de bygger det og etterpå når de leker med det.
• Vær unik! Dette kvalitetssettet kan kombineres med andre LEGO® ǀ Disney sett for å få fart på barns fantasi. Settet er en flott gave som garantert vil vekke oppsikt.
• Trykte byggeinstruksjoner er bra, men digitale Instructions PLUS er ENDA bedre! Med LEGO® Building Instructions appen kan unge byggere zoome inn på og visualisere modeller mens de bygger dem.
• Gi barn muligheten til å fordype seg i den fantastiske verdenen fra Raya and the Last Dragon med dette kreative LEGO® ǀ Disney settet, hvor barn kan rollespille fantasifulle eventyr fra Disney-filmen.