Til toppen

LEGO 43183 VAIANAS ØYHUS

Produktnummer: 5702016684728
Lagerbeholdning: Du må velge din butikk

inkl. mva.

Tilbring dagen sammen med Disneys Vaiana i det vakre øyhuset hennes! Utforsk omgivelsene, og ha det gøy! Når dere blir sultne, kan dere steke en nyfanget fisk på bålet. Men hold øye med HeiHei, han er alltid skrubbsulten! Det kommer lyder fra fossen. Se, en babyskilpadde er i fare! Redd babyskilpadden, og ta den med til moren ved bryggen. Nå var det jammen lenge siden sist, bestemor Tala Stingray. Har du lyst på litt ananas? Puh, for en travel dag! På tide med en hvil! Passer for barn over 6 år.

• Barna kan rollespille hjertevarmende scener fra filmen med karakterene eller lage sine egne historier med Disneys Vaiana, bestemor Tala Pilskate og Heihei mens de tilbringer tid i den fine hytta ved sjøsiden.
• Hverdagslivet og eventyr møtes i dette LEGO® ǀ Disney (43183) settet. Den detaljerte hytta har et soverom og en stue med en brygge, pluss en separat foss med snurrende disker som oppmuntrer til kreativ lek.
• Gjenkjennelige karakterer gjør dette til et flott sett å leke med, eller du kan sette det sammen med andre for å lage nye historier. Barna kan hjelpe Disneys Vaiana rundt i huset hennes eller kombinere dette settet med andre sett for å utvide leken på forskjellige måter.
• Dette er et kult sett for fans av filmen om Disneys Vaiana. Det fargerike øyhuset og fossen, plus Vaiana, Heihei og bestemor Tala Pilskate er en ideell jule-, bursdags- eller hverdagsgave for barn fra fem år og oppover.
• Laget for kreativ lek og eventyr. Øyhuset er over 15 cm høyt, 14 cm bredt og 8 cm dypt, så dette flerbrukssettet er stort nok for masse lek og moro.
• Drevet av et barns fantasi for timevis med gøyal lek. Denne lettbygde, batterifrie leken bidrar til å øke barns evne til å leke selvstendig og løse problemer. I tillegg får de gleden av å bygge på egen hånd.
• Åpne eksen og begynn leken. Enkle instruksjoner gjør byggingen enkel, og dette gir barna masse kreativ glede ved å tenke ut nye eventyr eller rollespille historier fra filmen.