Til toppen

LEGO 43182 MULANS TRENINGSSTED

Produktnummer: 5702016684797
Lagerbeholdning: Du må velge din butikk

inkl. mva.

Er du klar til kamp? Bli med når Disneys Mulan går til treningsstedet sitt for å øve. Cri-Kee sitter i buret sitt mens Khan gresser rundt det store plommetreet som skjuler en hemmelighet. Start med en kopp te før dere setter i gang. Sus ned ziplinen mens Mulan varmer opp med sverdet sitt. Etterpå kan dere øve dere på å slåss. En god treningsdag kan markeres med fyrverkeri fra portens tak. Kan du trene i morgen også? Landet ditt trenger deg! Passer for barn over 6 år.

• Ha morsomt filmbasert rollespill med dette LEGO® ǀ Disney (43182) settet med karakterer fra Disneys Mulan. Barna kan trene med Mulan, drikke te på treningsstedet eller skyte opp fyrverkeri fra porttaket.
• Eventyr venter barna med dette spennende settet. Treningsområdet har en zip-line og fyrverkeriskyter på porttaket. Det byggbare plommetreet skjuler et gjemmested for Disney Princess Mulans sverd, kiste og sminkebord.
• Denne elskede karakteren er flott å leke med i dette settet eller som en del av andre historier. Barna kan trene og drikke med Disneys Mulan i paviljongen hennes, eller kombinere settet med andre for å stimulere den kreative leken.
• Fans av Disneys Mulan vil elske dette settet. Det unike, detaljerte treningsstedet og byggbare plommetreet sammen med Disneys Mulan, Cri-Kee og hesten Khan, er en ideell jule-, bursdags- eller hverdagsgave for barn fra fem år.
• Designet for trening og avslapping. Paifang er over 16 cm høy, 12 cm bred og 6 cm dyp og er med dette et spennende lekesett som er stort nok for seriøse, fantasieventyr.
• Drevet av et barns fantasi for timevis med gøyal lek. Denne lettbygde, batterifrie leken bidrar til å øke barns evne til å leke selvstendig og løse problemer. I tillegg får de gleden av å bygge på egen hånd