Til toppen

LEGO 43178 ASKEPOTTS SLOTTSFEST

Produktnummer: 5702016618648
Lagerbeholdning: Du må velge din butikk

inkl. mva.

Bibbidi bobbidi boo, snart blir det fest kan du tro! Bli med når Disney-prinsessen Askepott og dyrevennene hennes steller til fest på slottet hennes. Pynt badet med et skinnende gulltoalett før du hjelper Askepott med kaken på kjøkkenet. Når festen er over, kan du hvile deg på rommet til Askepott mens Lucifer og Bruno koser seg i sengene sine i tårnet! Og etter høneblunden er det tid for mer fest!

Passer for barn over 4 år. 

Dekorert og klart til fest. Med et slott som er over 16 cm høyt, 17 cm bredt og 8 cm dypt, er dette spennende lekesettet stort nok for seriøse eventyr og det hjelper små barn finne gleden ved bygging.

Inkluderer:

  • Settet inneholder en startklossbase for å gjøre bygging enklere, og den trinnvise veiledningen vil hjelpe selv førstegangsbyggere å lage egne modeller og øke selvsikkerheten deres.
  • For ekstra moro kan du laste ned den interaktive LEGO Life Instruction PLUS gratisappen med zoom- og roteringsfunksjoner. Instructions PLUS er en interaktiv guide som gjør det ekstra moro å bygge denne modellen. Den er tilgjengelig i LEGO® Life gratisappen, den har zoom- og roteringsverktøy som hjelper selv småbarn å bygge dette LEGO lekesettet alene.