Til toppen

LEGO 41912 TURTELDUEARMBÅND

Produktnummer: 5702016668582
Lagerbeholdning: Du må velge din butikk

inkl. mva.

Slipp kreativiteten løs! Se på det fargerike turtelduearmbåndet, og lag dine egne fantastiske smykker! Legg det turkise armbåndet flatt, og sett på de fargerike flisene. Bruk emballasjen til inspirasjon, eller lag ditt eget morsomme mønster. Sett på flisene med bilde av fugler, fjær og hjerter for å gjøre det hele ekstra stilig, før du tar det kule armbåndet på håndleddet. Dekorer armbåndet på nytt og på nytt, akkurat som du vil!

Barn som liker håndarbeidsett de kan ha på seg, vil elske det flotte settet LEGO® DOTS™ (41912) Turtelduearmbånd! Disse gjør det selv-settene er raske, enkle og intuitive og gir barn muligheten til å lage sine egne smykker. Etterpå kan de forandre dem etter humør og klær og alt mulig annet. Gøyalt smykkesett som kan lages om og om igjen.

Armbåndet er over 20 cm langt. Passer for barn over 6 år. 

Inkluderer: 

  • Dette morsomme armbåndsettet inneholder et justerbart, turkist armbånd som passer til både smale og brede håndledd.
  • Settet inkluderer 32 fargerike fliser, inkludert spesialfliser dekorert med fugler, fjær og hjerter.
  • Det er lett å lage fantasifulle ting med de fargerike flisene i dette settet og i andre sett. Barn kan også bruke fliser fra pakken LEGO® DOTS™ 41908 Ekstra DOTS – serie 1 for å lage nye stiler og gjøre armbåndene sine enda kulere.