Til toppen
Produktet er ikke aktivt!

LEGO 41903 KOSMISK UNDRINGSARMBÅND

Produktnummer: 5702016616729

Skap noe unikt med det stilige kosmiske undringsarmbåndet, og lag dine egne fantastiske smykker! Legg det sorte armbåndet flatt, og sett på de fargerike flisene. La deg inspirere av bildene på esken, eller lag ditt eget morsomme mønster. Sett på de unike diamantene, flisene med stjerneskudd og planeter, og sett det kule armbåndet på håndleddet. Lag nye design etter humør og stil, akkurat når det passer deg!

Barn som liker å jobbe med kunst- og håndarbeidsprosjekter og å designe smykker, vil elske det flotte settet LEGO® DOTS™ (41903) Kosmisk undringsarmbånd! Dette gjør det selv-settet er enkelt og intuitivt og gir barn muligheten til å lage sine egne smykker og forandre dem etter for eksempel humør og antrekk.

Armbåndet er over 20 cm langt. Passer for barn over 6 år. 

Inkluderer: 

  • Dette kule armbåndsettet inneholder et justerbart, svart armbånd som passer til både smale og brede håndledd.
  • Settet inkluderer 32 fargerike fliser, inkludert spesialfliser dekorert med stjerneskudd, planeter og unike diamantelementer.
  • Det er lett å lage fantasifulle ting med de fargerike flisene i dette settet og i andre sett. Barn kan også bruke fliser fra pakken LEGO® DOTS™ 41908 Ekstra DOTS – serie 1 for å lage nye stiler og gjøre armbåndene sine enda kulere.