Til toppen

LEGO 41902 GLITRENDE ENHJØRNING-ARMBÅND

Produktnummer: 5702016616712
Lagerbeholdning: Du må velge din butikk

inkl. mva.

Vis frem kreativiteten din, og lag egne fantastiske smykker med det magiske, glitrende enhjørning-armbåndet! Legg det lavendelfargede armbåndet flatt, og sett på fargerike flisene. Du kan la deg inspirere av bildene på esken eller lage helt egen spenstig design. Legg til den kule enhjørningen med den lange, fargerike manen, og stjernehimmelfliser for en ekstra kul image. Fest så armbåndet rundt håndleddet, og vis fram din unike stil. Dekorer armbåndet etter humør og stil akkurat når det passer for deg!

Noe magisk er i vente for alle gjør det selv-fans med fantastiske LEGO® DOTS™ (41902) Glitrende enhjørning-armbånd! Disse gjør det selv-settene er raske, enkle og intuitive og gir barn muligheten til å lage sine egne smykker og forandre dem etter for eksempel humør og klær.

Armbåndet er over 20 cm langt. Passer for barn over 6 år. 

Inkluderer: 

  • Dette flotte armbåndsettet inneholder et justerbart, lavendelfarget armbånd som passer til både smale og brede håndledd. 
  • Settet inkluderer 32 fargerike fliser, inkludert spesialfliser dekorert med enhjørningshoder og stjernehimler.
  • Det er lett å lage fantasifulle ting med de fargerike flisene i dette settet og i andre sett. Barn kan også bruke fliser fra pakken LEGO® DOTS™ 41908 Ekstra DOTS – serie 1 for å lage nye stiler og gjøre armbåndene enda finere.