Til toppen

LEGO 41666 ANDREAS KANINBOKS

Produktnummer: 5702016915693
Lagerbeholdning: Du må velge din butikk

inkl. mva.

Bli med Andrea ut i hagen for å stelle for og passe på kaninen hennes. Gi kaninen melk fra flasken og en gulrot å knaske på før du plasserer den i kaninburet, hvor den kan kose seg videre. Du kan ta med den kompakte boksen til venner eller ha den på soverommet. Kaninboksen har et bilde av en søt kanin med spisse ører på forsiden og er kjempefin som pynt på pulten. Anbefalt alder fra 6 år.

Kjenner du en dyrevenn som fortjener en oppmerksomhet? Da er det gøyale settet LEGO® Friends Andreas kaninboks (41666) midt i blinken. Denne bærbare lekeboksen har et søtt kaninansikt og to spisse kaninører. Inni finner barna et byggbart kaninbur, et tre og en sopp. De gøyale tilbehørselementene inspirerer barn til å ta vare på kaninen. Lik og del LEGO Friends boksene er bærbare dyreleker som er perfekte å ta med til venner. Alle elementene får plass i boksen og kan festes til bunnen i boksen, slik at ingenting blir borte når barna er på farten! Det kompakte formatet gjør kaninboksen lett å ta med seg til venner. Med LEGO Friends dyreboksene kan dyreinteresserte gutter og jenter leke og ha det gøy sammen med Heartlake City vennene.

 

• LEGO® Friends dyrebokser er den perfekte impulsgave til barn som liker å leke kreativt på tur. Det bærbare settet Andreas kaninboks (41666) inspirerer barn til å vise omsorg i lek, og er også flott som pynt på rommet.
• Boksen inneholder en minidukke av Andrea fra LEGO® Friends, en kaninfigur i én av fire mulige farger, et byggbart bur, sopp og et tre samt masse tilbehør som får fart på fantasien.
• Barn kan ta elementer ut av LEGO® Friends boksen for å leke. Etterpå kan de pakke dem i boksen igjen, som de tar med seg på tur eller for lek hos en venn.
• En flott, liten bursdagsgave for barn fra seks år og oppover som liker å passe på dyr. En perfekt impulsgave som introduserer barn for LEGO® universet.
• Boksen er 8 cm lang og 13 cm høy og byr på masse LEGO® moro i et kompakt format. Med et søtt kaninfjes og nye stoff-ører (nytt i januar 2021) er den også kjempefin som pynt.
• Med de populære Heartlake City settene kan omsorgsfulle barn leke med LEGO® Friends vennene og kjæledyrleker.