Til toppen

LEGO 41665 STEPHANIES KATTEBOKS

Produktnummer: 5702016915464
Lagerbeholdning: Du må velge din butikk

inkl. mva.

Hjelp Stephanie med å passe på katten sin. Den lekne katten stirrer lengselsfullt på en fugl oppi treet. Lur katten tilbake til klorestativet, hvor den kan leke med en fjær i stedet. Lukk klossen, og ta den med deg på tur. Du kan også ha den som pynt på pulten din, så kan det søte katteansiktet holde deg med selskap mens du leker. Passer for barn over 6 år.

• Gi barn en impulsgave med det bærbare dyresettet LEGO® Friends Stephanies katteboks (41665). En flott leke de kan ta med til venner, og som også er kjempesøt som utstillingsmodell på barnerommet.
• LEGO® Friends boksene byr på stor moro i lite format. Denne inneholder en minidukke av Stephanie fra LEGO Friends, en kattefigur i hemmelig farge, en fugl og et byggbart klorestativ til katten.
• Barn kan leke med elementene utenfor boksen og etterpå pakke alt i boksen igjen for å ta den med seg på tur.
• En søt og kreativ boks som passer som overraskelsesgave til barn som liker å leke med dyreleker. De enkle modellene er en flott introduksjon til LEGO® klossenes spennende verden.
• Boksen er 7 cm høy og 8 cm bred, og den søte kattedesignen gjør at den bærbare leken passer godt som pynt på barnerommet.