Til toppen

LEGO 41663 EMMAS DALMATINERBOKS

Produktnummer: 5702016915570
Lagerbeholdning: Du må velge din butikk

inkl. mva.

Dalmatinervalpen til Emma har bursdag i dag. Bli med på feiringen. Emma har tatt med en kjempefin hundeformet ballong. Knips et bilde av begge to med Emmas kamera. Gi valpen et bein. Du kan ta med deg boksen overalt og dele den gøyale valpeleken med bestevennen din! Den søte hundeboksen tar seg også kjempeflott ut på pulten din. Passer for barn over 6 år.

• Eventyrlig lek på farten med det bærbare dyresettet LEGO® Friends Emmas dalmatinerboks 41663. Barn kan lage en bursdagsfest for valpen og etterpå lukke boksen for å ta den nye leken med seg på tur.
• Denne valpeleken for barn inneholder en minidukke av Emma fra LEGO® Friends, en søt hundefigur i en hemmelig farge og flere tilbehørselementer som stimulerer barns fantasi.
• Barn kan leke med dyrelekene inni eller utenfor boksen og pakke alt i boksen igjen for å ta den med seg på tur.
• De lettbygde modellene i boksene er en flott start for barn som ikke kjenner LEGO® Friends universet fra før, og er perfekt som impulsgave eller gave til bursdag eller høytider. Passer for barn fra seks år og oppover.
• Boksen er 7 cm høy og 8 cm bred. Den har stoff-ører (nytt i januar 2021) og hundefjes på forsiden og er perfekt som pynt på pulten.