Til toppen

LEGO 41448 HEARTLAKE CITYS KINO

Produktnummer: 5702016917246
Lagerbeholdning: Du må velge din butikk

inkl. mva.

Lys! Kamera! Action! Det er premierekveld på kinoen i Heartlake City. Vent sammen med Andrea på at filmstjernen Amelia skal ankomme – kanskje dere får autografen hennes?! Still deg i billettkø til kveldens kinopremiere på Amelias film. Kjøp popkorn og slush, og sett deg godt til rette i VIP-setet. Du kan vise publikum en av dine egne filmer ved hjelp av mobilen din. Passer for barn over 7 år.

• Imponer unge filmentusiaster med settet LEGO® Friends Heartlake Citys kino (41448). Det er premierekveld på vintage-kinoen, den røde løperen er rullet ut og alle venter på den glamorøse LEGO Friends filmstjernen!
• Et hengslet lekesett med billettsalg og område med rød løper på den ene siden. Modellen kan åpnes inn til en kinosal, toalett og popkorn-kiosk, og inkluderer Andrea og to andre minidukker fra LEGO® Friends.
• Barn kan ta på seg rollen som superfan Andrea eller filmstjernen Amelia, eller de kan leke at de selger billetter og popkorn. Filmglade barn kan late som om de er VIP-gjester på kinopremiere, eller de kan styre filmfremviseren.
• Med settet Heartlake Citys kino kan barn vise egne filmer for minidukkene ved å plassere en mobiltelefon mot skjermen, som også kan vippes for å gi støtte til et nettbrett.
• Som alle LEGO® Friends sett er også dette fullt av gøyalt tilbehør som får fart på leken. Settet inneholder billetter, papir og penn, popkorn, slush-kopper og pengesedler.
• Gled filmentusiaster med en interaktiv Heartlake City kinoleke til bursdag, jul eller en annen spesiell anledning. Passer for barn fra sju år og oppover.
• Dette kinosettet er 17 cm høyt, 27 cm bredt og 19 cm dypt og er et ekte blikkfang som passer godt på barnerommet.