Til toppen

LEGO 41444 HEARTLAKE CITYS ORGANISKE KAFE

Produktnummer: 5702016914818
Lagerbeholdning: Du må velge din butikk

inkl. mva.

Velkommen til den sunneste kafeen i hele byen! Mia lager herlige matretter og deilig drikke med ferske ingredienser fra kaféhagen. Hjelp henne å plukke frukt og grønt. Ta ut det rykende ferske brødet fra ovnen på kjøkkenet, og lag deilige sandwicher. Marcel har tatt med barnebarnet sitt for å spise lunsj. Ta bestillingen deres, og slå av en prat! Gi Mia hjelmen sin, sånn at hun kan sykle rundt i byen for å selge juice. Passer for barn over 6 år.

• Settet Heartlake Citys økologiske kafé (41444) er stappfullt av lekestartere og inkluderer en kjøkkenhage og juicesykkel. Passer for jenter og gutter som vil bygge en bedre jordklode, kloss for kloss.
• Innbyr til grenseløs rollespillmoro med tre minifigurer, inkludert farfar-minidukke og mikrodukke av jentebarnebarn fra januar 2021, samt søte detaljer og realistiske funksjoner som er gøyale å utforske.
• Barn kan leke at de dyrker frukt og grønnsaker og baker brød. De kan bygge smørbrød, servere kunder, kildesortere, henge med venner og sykle rundt med juice til kunder.
• Sett med mange funksjoner som er perfekt for miljøbevisste barn. Matglade jenter og gutter kan leke i timevis med denne kreative leken, hvor de tilbereder smakfulle godbiter. Passer for barn fra seks år og oppover.
• Kafélekesettet er 11 cm høyt, 27 cm bredt og 10 cm dypt og tar opp lite plass når det står utstilt.
• Lekesettet inneholder tilbehør som får kreativiteten til å blomstre, inkludert stekeovn, mikser, kaffemaskin, smørbrødhylle og masse matelementer som får fart på kaféleken.
• La barn få oppleve de populære Heartlake City settene, hvor de møter figurer som bryr seg like mye om jordkloden som vennene sine.