Til toppen

LEGO 41443 OLIVIAS ELBIL

Produktnummer: 5702016914801
Lagerbeholdning: Du må velge din butikk

inkl. mva.

Fest sikkerhetsbeltet, og legg ut på en miljøvennlig kjøretur! Olivia og Mia tar seg en tur i elbilen sin. Batteriet er i ferd med å gå tomt, så de stopper på en ladestasjon. Ladestasjonen får strøm fra en vindturbin med solcellepanel. Mens bilen lader og Olivia ringer med mobilen sin, kan du leke med valpen Elliot. Så er bilen ferdig ladet, og dere kan fortsette turen! Passer for barn over 6 år.

 

• LEGO® Friends Olivias elbil (41443) er det perfekte lekesettet for barn som både er opptatt av biler og miljøet. Denne byggbare lekebilen får garantert fart på fantasien og frileken!
• I tillegg til en byggbar bil inneholder dette LEGO® Friends lekesettet to minidukker og en figur av en valp. Settet inkluderer også en ladestasjon med lekevindturbin samt et pikniksted.
• Elbilens hjul går rundt, slik at barn kan kjøre rundt med den. Bilen kan lades via ladestasjonens kabel, mens barn snurrer på turbinbladene for å generere strøm.
• Overrask bilgale jenter og gutter med et kjøretøy som gjør det mulig å leve på en grønnere og mer moderne måte. Perfekt som gave til bursdag eller andre spesielle anledninger for kreative barn fra seks år og oppover.
• Bilen er 6 cm høy og 11 cm lang. Vindturbinen er 13 cm høy, 9 cm lang og 6 cm dyp.
• Populær LEGO® Friends leke med fargerike bygninger, kule kjøretøy og figurer det er lett å identifisere seg med, og som inspirerer barn til å utforske interessene sine i realistiske omgivelser.