Til toppen

LEGO 41440 HEARTLAKE CITYS BAKERI

Produktnummer: 5702016913118
Lagerbeholdning: Du må velge din butikk

inkl. mva.

Stephanie har det travelt i bakeriet sitt, hvor hun holder på å bake noen superdeilige kaker. Hjelp til med kakepyntingen. Sett kakene i de store butikkvinduene så alle kan se dem. Olivia kjører rundt på den fine mopeden sin for å levere kaker til kundene. Når hun parkerer foran bestillingsluka, kan du feste kakene på mopeden. Etter jobb kan du ta en kopp kaffe og en matbit sammen med jentene utenfor og leke med hunden Dash. Passer for barn over 4 år.

 

• Med det flotte settet Heartlake Citys bakeri (41440) lærer barn å bygge og rollespille hvordan det er å jobbe på kafé. De kan kjøre ut kaker med den kule mopeden og være sammen med venner.
• Dette hendige bakerisettet inneholder tre figurer, inkludert en søt hundefigur, og byr på grenseløs rollespill-lek. Startklosser får raskt i gang byggingen, slik at det blir mer tid til lek!
• LEGO® Friends settet er stappfullt av gøyalt bakeritilbehør, inkludert saltkringle, tallerken, hjelm, kopp, isskje, croissant, kake, pai og bein til hunden.
• En flott bursdagsgave til gutter og jenter fra fire år som fortjener noe ekstra: Belønn hardt arbeid med en kreativ hverdagsgave som holder leken i gang i timevis og lærer barn å bygge.
• Settet er 13 cm bredt og tar liten plass i rommet når det står framme. Siden det kan brukes med alle slags LEGO® klosser, kan det også utvides i takt med at barna blir bedre til å bygge.
• Vil du gjøre byggingen enda morsommere for små byggere? Gi dem Instructions PLUS som inneholder verktøy for zooming, rotering, visning og lagring, som gjør byggingen til en lek.