Til toppen

LEGO 41420 LEGO FRIENDS JULEKALENDER

Produktnummer: 5702016616743
Lagerbeholdning: Du må velge din butikk

inkl. mva.

Tell ned til jul sammen med vennene dine. Hver dag fra 1. desember kan du åpne en luke og få en ny leke. Lekene passer i tre miljøer: Emmas soverom, julenissens verksted og en vinterverden. Følg fortellingen fra Emma skriver en ønskeliste til julenissen og julenissens hjelpere lager lekene til Emma leker med de nye lekene sine i snøen. Denne kalenderen passer for barn over 6 år.

 

• Med LEGO® Friends Julekalender (41420) kan du gjøre adventstiden enda mer spennende for barn. Bak hver luke skjuler det seg en ny gave som barn kan bygge. Hver modell er flott å vise fram, og barn kan også leke med alle 24 modellene samtidig.
• Julekalenderen inneholder LEGO® Friends minidukkefigurer av Emma, julenissens kone og to av julenissens hjelpere samt en byggbar lekepingvin og mange andre koselige og julete byggbare modeller. Noen av modellene har gøyale, dynamiske funksjoner.
• Ikke nok med at modellene er flotte som dekorasjoner, barn kan også leke med modellene, som er fordelt på tre temaer – LEGO® Friends Emmas soverom, julenissens verksted og en vinterlig verden – og inspirerer barn til kreativ lek.
• Denne flotte førjulsgaven består av 236 deler og passer perfekt til barn som ønsker seg en julekalender som gir gleder som varer lenger enn bare et øyeblikk. De enkle modellene kan bygges alene av barn fra seks år og oppover.
• Kalenderesken er over 25 cm høy og 37 cm bred og 6 cm dyp og står støtt. Barn kan spre julegleden til andre LEGO® modeller også – alle julegavemodellene er nemlig kompatible med andre LEGO sett.
• Julekalenderen krever ikke batterier, og derfor kommer den vinterlige leken i gang uten forsinkelser. Skyt snøballer med den søte manuelle katapult-funksjonen, eller skyv rullebrettet av sted med fingeren!