Til toppen

LEGO 41397 JUICETRUCK

Produktnummer: 5702016618846
Lagerbeholdning: Du må velge din butikk

inkl. mva.

Kjøp deg en avkjølende drikk fra Emmas juicetruck. Emma lager de herligste deilige fruktdrikker og skaper koselig stemning på stranden i Heartlake City. Hjelp henne å skjære opp frukten og servere gjestene. Etterpå kan du slappe av med Andrea, som sitter i en solstol og koser seg med en smoothie. Hva er det der i vannet? Det er to delfiner som har kommet for å hilse på! Bli med Andrea når hun drar ut på surfebrettet for å møte dem.

Det lettbygde lekesettet LEGO® Friends Juicetruck (41397) byr på gøyal lek for små kokker. Settet er beregnet på barn fra fire år og oppover og har mange lekestartere som holder på barns interesse i timevis. De kan lage smoothie, slappe av på stranda eller leke med delfinene. Denne juicetrucken for barn tar seg godt ut på pulten og kan også kjøres overalt på barnerommet for servering av deilige fruktdrikker!

Dette matbil-lekesettet krever ingen batterier. Passer for barn over 4 år. 

Inkluderer: 

  • Inneholder en enkel, men fargerik juicetruck som er åpen på siden, og en LEGO® strand – alt laget spesielt for små byggmesterfingre.
  • Juicetrucken (41397) inkluderer et strandscenario samt minidukker av Emma og Andrea fra LEGO® Friends og to delfinfigurer.
  • Gjør byggingen enda enklere med LEGO® Life appen. Last ned appen for å få tilgang til Instructions PLUS. Skann lekesettets kode, og la barn bruke de ulike visningsmodusene for å oppleve at modellen blir «levende».